-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
KYK'dan kredi alıyorum ve ziraat bankası genç karta sahibim. Bu kart üzerinde yer alan kredi kartını açtırmayı düşünüyorum ancak bir kaç sorum var bu kredi kartı ile ilgili.
1. Bu kredi kartı üzerindeki borçlar otomatik olarak gelen kredi/burstan mı ödeniyor yoksa harici mi yatırmak gerekiyor?
2. Kredi kartında yer alan 'harçlık avans' banka kartındakiyle aynı mı? Yani aynı harçlık avansı mı kullanıyorlar?
3. Kredi kartından memnun musunuz, bir sıkıntı yaşadınız mı?
Teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Otomatik çekiyor
Kredi kartında avans olayı yok 500 TL limit var
Herhangi bir sıkıntısı yok ancak temkinli kullanmakta fayda var
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Benim kullandığımda harçlık avans banka içindi kredi kartı da 500 de duruyordu
domaino
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bu karta aylık 400TL yatar biliyosundur zaten. Limiti en fazla -350TL oluyor 360 değil. Onun dışında da bi numarası yok zaten harçlık avans bilmem ne hepsi aynı yola çıkıyor. Bakiyen -350 ise bursun yattığında bakiyen 50TL olur borcun otomatik çeker yatırılan bursu.
Karttan memnun musunuz derken valla kart bize bişey yapmıyo ne gibi bi memnuniyet veya memnuniyetsizlik olacak onu anlamadım. Tüm kartlar aynıdır para çekersin alırsın bu sabit başka bişey yaptıkları yok ki memnun kalalım/kalmayalım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hayır otomatik çekmiyor , iptal edebiliyorsun bunu , benden daha çekmediler önceden çekiyorlardı fakat iptal ettirdim , ama harçlık avans olayı para yattığında otomatik düşüyor önceden yattığı gibi çekiyordun diye biliyordum fakat şimdi kullanabilir limit örnek veriyorum 340 tl felan diyor, herhangibi bir avantajını hiç görmedim normal kredi kartı gibi