lostyazilim
tr.link

Pin kodum neden gelmiyor? Ne yapmam gerek?

6 Mesajlar 1.813 Okunma
acebozum
tr.link

Kmlhtpgl Kmlhtpgl Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 28 /
  • Meslek Öğrenci.
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar, fırsat buldukça elimden gelen ÜCRETSİZ paylaşımlarıma devam ediyorum, son günlerde birçok arkadaşımız gerek %100 Onaylanan AdSense olsun gerekse benim gibi arkadaşların ÜCRETSİZ dağıttıkları AdSense hesaplarını 10 dolar eşiğine ulaştırdıktan sonra PIN'lerinin gelmesi için bekleyişe geçtiler lakin bir çok arkadaşımızın bu konuda muzdarip olduğunu görmek mümkün.

[COLOR=Red]#[/COLOR] PIN kodunuzu istemeden önce evinize veya çalıştıgınız iş yerinize gelen faturalardaki adresi kullanmanız gerekir.

[COLOR=Red]#[/COLOR] Posta kodunuzu bildiğinizi sanarak aslında yanlış girmiş olabileceğinizi göz önünde bulundurarak mutlaka PTT'den öğrenmenizi tavsiye ederim.

[COLOR=Red]#[/COLOR] PIN kodunuzu istedikten sonra Google AdSense'nin bizlere belirtmiş olduğu ulaşma süreci 3 hafta olarak belirtilmiştir lakin bu süreye bir 10 gün daha eklememiz gerekir çünkü ülkemizin PTT dağıtımında oluşan aksamalar ulaşım sorunlarından dolayı 3 hafta 10 gün olarak belirliyorum. Sonrasında PTT'ye giderek adınıza herhangi bir postanın olup olmadığını sorgulayabilirsiniz.

[COLOR=Red]#[/COLOR] Bu süreçleri izlediğiniz halde PIN kodunuz halen gelmediyse bilinen bir yöntem ama birçok kişinin uygulamaktan kaçındığını düşündüğüm [COLOR=Red]Google Maps[/COLOR]'ta adresinizin civarındaki herhangi bir bilindik iş yeri, okul, camii, hastane vb.. yerler varsa adresinize not olarak eklemenizi öneriyorum.

[COLOR=Red]Örnekleme;[/COLOR] *** okulu karşısı

[COLOR=Red]#[/COLOR] Yukarda belirttiğim gibi ilave olarak adres gireceğiniz için kısaltmaları muhakkak kullanmanız gerekir. Cadde - Mahalle - Sokak ve Cad. yerine kesinlikle [COLOR=Red]Cd.[/COLOR] - [COLOR=Red]Sk.[/COLOR] ve [COLOR=Red]Mah.[/COLOR] kullanmanızı öneririm.

[COLOR=Red]#[/COLOR] En kötüsü ise PIN kodu [COLOR=Red]hakkınızın tükenmiş olması[/COLOR], eğer bilinçli bir şekilde pin kodu talebinde bulunursanız belki şirinleride görebilirsiniz.

[COLOR=Red]Not; [/COLOR]PIN kodunuzu istediniz yukarda belirtmiş oldugum 3 hafta 10 gün içerisinde herhangi bir posta ulaşmadıysa hemen sonrasında yeni bir PIN talebinde bulunmayın. Aradan en az 3 hafta 10 gün [COLOR=Red]geçtikten sonra yeni PIN talebinde bulunun. [/COLOR]

Herkese şimdiden kolay gelsin, umarım şirinleri görürsünüz.

(Alıntı)

elektronikssl
webimgo

TuncaySahin TuncaySahin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 897
  • Beğeniler 172 / 134
  • Ticaret 0, (%0)
Bu bilgiler önemli.

Sana göre aptalca,bana göre şaheser.

memory memory Öğretmen Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 96 / 79
  • Ticaret 25, (%100)
Benim adsense eşiğe gelmiş. Daha önceki ödenecek tutarlar beklemeye alınmış ve yukarıdaki tarih itibari ile 3-5 gun icinde pin kodunuz gönderilecek diyor. Ben isteme falan yapmadım eşiğe ulasinca böyle yazmaya başladı. Bidaha isteme yada yapmam gereken bisey var mı? Teşekkürler bilgiler icin.

isparakariyer.com

msa52 msa52 Web Tasarım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Tasarım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 917
  • Beğeniler 142 / 175
  • Ticaret 40, (%100)

memory adlı üyeden alıntı

Benim adsense eşiğe gelmiş. Daha önceki ödenecek tutarlar beklemeye alınmış ve yukarıdaki tarih itibari ile 3-5 gun icinde pin kodunuz gönderilecek diyor. Ben isteme falan yapmadım eşiğe ulasinca böyle yazmaya başladı. Bidaha isteme yada yapmam gereken bisey var mı? Teşekkürler bilgiler icin.

Hocam bekleme derim gelmeyince gelmiyor ben kimlikle doğruladım. Kimliğinin "sadece ön yüzünü" gönderirsen otomatik manuel onaylanır. Tabi 3 pin isteme hakkını da kullandıysanız.

-Bura komple benim.
wmaraci
wmaraci

memory memory Öğretmen Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 96 / 79
  • Ticaret 25, (%100)

msa52 adlı üyeden alıntı

Hocam bekleme derim gelmeyince gelmiyor ben kimlikle doğruladım. Kimliğinin "sadece ön yüzünü" gönderirsen otomatik manuel onaylanır. Tabi 3 pin isteme hakkını da kullandıysanız.

Yok henüz birşey kullanmadım. Beklicem bakalım gelecek mi pin? En son çare önerini deneriz dostum.

isparakariyer.com

tam1facia tam1facia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek internet kafe işletmeciliği
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 374
  • Beğeniler 2 / 43
  • Ticaret 19, (%100)
ben adsenseden çok bunaldım çok kullandım ne zaman 50 doları yukarı geçse geçersiz tıklamadan dolayı hesabınız kapatılmıştır gibi sebeplerden dolayı ayrı ayrı aldığım hesablarım kapatıldı şu an google adsense kullanmıyorum :) kullanmayıda düşünmüyorum **************dan farkları yok benim gözümde google'nin bu saatten sonra..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al