Tamamdır hocam bakacağım onlara teşekkürler :)
turudu adlı üyeden alıntı
Paylaşacağınız içerik ve formatın ne olduğu önemlidir. Hem de en önemli şeydir.
dropbox ve wetransfer bu konudaki en önemli şirketlerdir. Ben API ile çalışan bir iki sistem yaptım ve müşterime verdim. Çok memnunlar ve kullanıyorlar.
Siz illegal video paylaşaımı gibi yada warez gibi içerik paylaşırsanız kimse size destek vermez. Ruslar belli bir zaman destek verir ancak Türk polisi INTEPOL'u aracı kılarak bilgi talep ettiğinde anında bilgi paylaşırlar.
Warez olmayan programlar hocam sıkıntı olmaz o yüzden. Dropbox direk link yapabilsem direk indirme yapan linki yani kullanacağım da bulamadım.
Hocam direk indirme yapan linki nasıl bulabilirim dosyayı yüklüyorum adresi kopyalıyorum dropbox a gidiyor ve ordan indiriyor direk indirme hakkında bilginiz var mı?
7T7 adlı üyeden alıntı
turbobiti önerenlerin upload siteleri hakkında sıfır bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşın dediği gibi direkt indirme seçeneği asla mümkün değildir çünkü indirme linkleri her indirilmelerinden sonra değişiyor. (tubobitte) ..Yani arkdaşın istediği gibi bir durum olmamış olsa bile zippyshare, google drive, usercloud, gibi siteler dururken turbobit nedir Allahınızı severseniz.
Değişmeyen linkler olursa cidden iyi olur ama olmazsa mecbur g.drive yadisk mailru gibi siteleri kullanacağım.
Fiber-Türkiye adlı üyeden alıntı
Direkt indirme olur mu bilmem ama biz yamaindir.org da
- yandex disk
- google drive
- drop box
- mega.nz
- mail.ru
Kullanıyoruz. Yeterli alanı veriyorlar, kalicilar ve güvenilirler.
Peki hocam mail.ru yadisk ve google drive'ı deneyeceğim. Teşekkürler.