-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ödeme yöntemlerini pm alabilir miyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba çalışma yaptırmak istiyoruz ancak size whatsapp üzerinden ulaşamadık pm atarmısınız.
Professional Wordpress Services - Search in forums and find me!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
SEO Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
355, (%100)
Dönüşler Sağlanmiştir, Konumuz günceldir iş alımlarımız devam ediyor arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Patron.
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Zamanında aksilik olmuştu çalışamamıştık.. Şimdi 120 tl'lik premium paket almak istiyorum hocam ve "16 yıllık site, Premium ve Mega paketlerinde kampanya" dediğiniz konu için pm gönderirmisiniz ücreti nedir?
Ek Olarak: Gerçekten çok ilgili birisi.. Mega paket Satın alınmıştır ve destek olarak indirim yaptığı pagerank paketide satın alınmıştır. Ödeme yapılmış olup anlaşma sağlanmıştır. Raporlar beklenmektedir. Teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
işletmeci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
merhaba arkadaşlar erdem arkadaşımız ile dün skype ve telefon görüşmesi yaptık sağ olsun açıklayıcı ve yardımcı birisi ilgi ve aka sı iyi dün itibari ile kendisinden 1 adet mega paket alındı ve dün çalışmalara başlanıldı inşallah etkisini görürsem geride olan diğer sitelerim içinde çalışma yapaçağım ve etkisini gördüğüm gün sizler için tekrar burada konu ile ilgili bilgi vereceğim inşallah herkezin istediği gibi gider .
Ek Olarak: merhaba arkadaşlar erdem arkadaşımız ile dün skype ve telefon görüşmesi yaptık sağ olsun açıklayıcı ve yardımcı birisi ilgi ve aka sı iyi dün itibari ile kendisinden 1 adet mega paket alındı ve dün çalışmalara başlanıldı inşallah etkisini görürsem geride olan diğer sitelerim içinde çalışma yapaçağım ve etkisini gördüğüm gün sizler için tekrar burada konu ile ilgili bilgi vereceğim inşallah herkezin istediği gibi gider .
Ek Olarak: merhaba arkadaşlar erdem arkadaşımız ile dün skype ve telefon görüşmesi yaptık sağ olsun açıklayıcı ve yardımcı birisi ilgi ve aka sı iyi dün itibari ile kendisinden 1 adet mega paket alındı ve dün çalışmalara başlanıldı inşallah etkisini görürsem geride olan diğer sitelerim içinde çalışma yapaçağım ve etkisini gördüğüm gün sizler için tekrar burada konu ile ilgili bilgi vereceğim inşallah herkezin istediği gibi gider .
gurmel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
emlakçı
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kusura bakmayında 5 tlye çalışma yapıpda bizleri üst sırayamı çıkarıcaksınız ben anlamadım bir kelimede ilk sayfaya çıkar istediğin ücreti vereyim olurmu ben emlak sektöründeyim 3 beş kelimede ilk sayfa istemiyorum ilgilenirsen bana ulaş
Bora
все будет хорошо!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Turizm Rehberi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
Uzun aradan sonra 1 iş daha verilmiştir.