lostyazilim
tr.link

İlk İşimiz kitap sitesi hadi hayırlısı

3 Mesajlar 636 Okunma
acebozum
tr.link

mehmetycl mehmetycl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek hukukcu
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 119
  • Beğeniler 20 / 21
  • Ticaret 2, (%100)
Siteyi forumdan bi arkadaştan aldım uğraşıyoruz 1-2 haftadır sizde eksiği gediği var mı diye bir bakın şite linki

--------------
elektronikssl
webimgo

Furkan Furkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam sağ taraf menü kısımlarını okuyamadım gözlerim bozuldu :) Beyazın içinde sarıyı seçmek çok zor. Paylaşımların başlığı iyi fakat içerik 10 - 40 kelime yazıp göndermiş ve indirme linkleri odak anahtar kelimeyi yazarak bağlantı vermemişsiniz. Konu içerik kalitesi kötü fakat tema kitap okuyucuları için fena sayılmaz. Kitabın genel konusu ve ana fikrini yazarak güzel tanıtım ile 250-350 Kelime arası tanıtım metinlerinden ve resimlerden sonra en alta anahtar kelime odaklı indirme linlini koyun. Konu içerisinde kitabın ismini veya anahtar kelimenizi %2.5 oranla bu tahmini 6 kelime yapar. Bu kelime 6 kez paragraflarda sözünü açarak geçirin ve kalın yazın. Bu şekilde ilerlerseniz olmaz kısacası.

-

SeoDaddy SeoDaddy Kalitelibacklink.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 161 / 257
  • Ticaret 28, (%100)
İçeriğe girildiğinde Türkçe'leştirmek gereken kısımlar kalmış. Bir de sidebardaki bileşenlerinizin yazılarını sarı yerine sitenizle uyumlu bir gri renk yapabilirsiniz. Daha az göz yoracaktır.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al