-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar sizlere opencart 2.x versiyonları için geçerli sürümlerde admin sayfasında girilen kategorilerde ürünlerde ve markalar da girilen başlığa göre javascrip ile türkçe duyarlı olarak seo link oluşturan ve meta etiketleri ile ürün etiketlerini kendisi otomatik dolduran modifikasyon hakkında bilgi vereceğiz. Bu tamamen jquery fonksiyonu kullanarak metin bütünlüğü alınarak boşluk özel karakter ve türkçe karaktere duyarlı olarak form elemanlarına kendisi seo yapısına uygun link ve meta etiketlerini girmektedir. jquery ile basit kodlanmış dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz.
Opencart 2.x Otomatik Seo Link Ve Meta Etiket Oluşturma Kurulumu
Dosyamızı Açalım : admin/view/template/common
footer.tpl
Bulalım :
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam, bunu 2.3.X'e uyguladım. Admin panelinin sol tarafındaki menülere tıklayınca açılmadı. Modifikasyonu kaldırınca düzeldi. Ayrıca sitede 2 dil kullanılıyorsa, ürün eklerken sadece ilk dilde çalışıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Belirtilmedi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kiroglu hocam opencart 2.x sürüme kargo methodu nasıl yükleriz acaba kredi kartıyla kapıda ödeme diye
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Belirtilmedi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam kapıda ödemede olucak bu yüzden onu düzenleyemiyorum o modülün aynısı kapıda kredi kartı ödeme istiyorum teorik olarak modül dosyalarını kopyalayıp isimlerini değiştirirsek olabilir ama hangi dosyayı kopyalayacağımı değiştireceğimi bilmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Belirtilmedi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-