-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gayet güzel başarılar fakat su slatyın sag tarafı olmamış düzelt veya sil .Erkenden reklam gerek yok gibi çok kötü duruyor reklam o uzun olan.Ve takvim arşiv ve menü widgetlerini sil gereksizler.onun dışında özgün içeirkler ile iyi yerlere ulaşırsın. Aynı tarz site yaptığım için tavsiyem bunlardır.
Valez
WordPress & Makale
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Önerilerinizi dikkate alıcam çok teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci / Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hayırlı olsun bende teknoloji haberlerinin paylaşıldığı bir web sitesine sahibim
daha çok ziyaretçi çekmek istiyorsan temanı değiştirmeni ve resim kalitesine önem göstermeni öneriyorum. Yazıların hoşuma gitti.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Kişisel analizime göre artık okuyucular haberleri bloglardan takip etmiyor. Bende yaklaşık 5 sene aktif olarak bir teknoloji sitesi yönettim ve bu konuda artık sayılı siteler var. Şuan için sadık okuyucu/takipçi işe yarıyor. Yani sıradan bir kullanıcı şuan için teknonex'e gireyimde iki haber okuyayim demeyecek. Size önerim uzmanlık alanızla ilgili çalışmalarda bulunun. Örneğin mesleğiniz yazılımsa yazılımlarla ilgili uğraşın, grafikse tasarımsal alanda gelişin. Çünkü bir haberi yazmak kolay olmuyor, o kadar emek verip ortaya bir şey çıkmaması üzüyor insanı.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
Valez
WordPress & Makale
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Üniversite hayatım boyunca düzenli içerik girip 4 yılın sonunda tanıtım yazısı vs. satma düşünmüştüm oysaki bunları duymam beni üzdü. :(