KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar s,a;
500-600 liralık bi promosyon ürün / ürünler yaptırmak istiyorum ama sizce ne yapılabilir. Benim aklıma gelen kalem ve ufak not defterleri. Üzerlerine kendi reklamımı bastırıp okullarda cafelerde arkadaşlara dagıttırıcam :) Maksat reklam olsun elbet bir gün işleri düşer o kısma ve derler ki aa boyle bı yer vardı ya dur bı bakıym dıye merak ederler. Etmezlerse de helali hoş olsun kullansınlar :)
Sizce ne yaptırmak mantıklı olur dandik plastik kalemlerden yaptırmak istemiyorum biraz daha kaliteli gorunen kalemler olabilir. Daha once yaptıran arkadaşlar var ise yorumlarını ve ben olsaydım şöyle yaptırırdım diyen arkadaşların önerilerini bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam baskılı kupa bardak fena olmaz bence, ben de bir ara araştırmıştım oradan biliyorum. 5-10 tane alınca birim fiyat yüksek oluyor ama atıyorum 300-400 tane alınca 2-3 liraya düşüyor. (iki renkli olandan bahsediyorum.) Logo baskılı kupa bardak diye aratırsanız pek çok sonuç görürsünüz.
Bardağı alan en az 1 yıl kullanır, 2 liraya en az 1 yıllık reklam :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
telefon kabı veya kulaklık çok mu maliyetli olur yani şuanda insanların elinden telefon düşmediği için daha çok bilinçaltına işler kişilerin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Taşınabilir şarj olabilir.
https://eniyiyabancidizilerlistesi.net/
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Kalem ve not defteri +anahtarlık gerçi kimse anahtarlık kullanmıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çakmak ve Usb Öneririm, ama genel olarak çakmak
neden diye sorarsanız yayılma olasılığı daha fazla yoldan geçen birinin illaki size soracağı sorudur ateşiniz var mı diye :)
Kalem, bloknot, usb kişiye özel eşya olur. Başkası kullanması biraz zor en azından ben flashımı kimseye vermem :)
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım