-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Cep telefonu ve bilgisayar servisi açmayı düşünüyorum. Sizce de mantıklı mı?
Ayrıca, bu konuda hizmet veren arkadaşlar özel mesajlar ulaşmasını rica ediyorum.
digibakers.com - the power of thinking small...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Her köşe başında bir tane olan yerlerden açmayı düşünüyorsanız önermem şahsen. İnsanlara daha faydalı olabileceğiniz alanlara yönelebilirsiniz diye düşünmekteyim. Zevk alabileceğinizi düşünüyorsanız birşey diyemem ancak ben olsam web tasarım, web programlama üzerine bir şeyler düşünebilirdim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@gucluyazar şu an o işi yapıyorum ve iyice sıkıldım.
Her köşe başında olanlardan ziyade onlara rakip olabilecek daha kurumsal bir yapıda hizmet vermeyi amaçlıyorum. Fakat işin zorluğu - kazancını tahmin etmekte zor.
Sektörden biri var mı aramızda?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Master / Teknik Servis Personeli
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu sektörde çalışan birisi olarak hızlı teslimat, uygun fiyat, servis sonrası hizmet verebilecek kapasiteniz var ise bu işten ekmek yersiniz hocam, eğer aklınızda dükkanımdan ürünü alırım başka bir yerle anlaşıp yaptırırım derseniz bu işe hiç girmeyin derim hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sağlık Blogu Adresim: www.sefakuru.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Servis için telefon tamirinden iyi anlamalısınız, veya güvenilir bir usta ile çalışmalısınız bulabilirseniz. Ben alayım birisiyle anlaşır ona yaptırır el değmeden ekmek yerim dersen bana göre o iş olmaz. Usta senden olmalı ve güvenilir olmalı. Akıllı telefonların ekran değişimlerinde çok iyi para var. Ben bile 3-4 kere ekran değiştirdim ve ortalama değişim başına 200 den hesapla. Müşteriyi nasıl bulucam dersen bir site açacaksın ve her telefonun aklına gelen her arızası hakkında sayfa açacaksın biraz da içerikle iyi yerlere getirirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Peki aksesuar satışında gerçekten iyi para var mı?
Ayrıca bu aksesuar ve yedek parça için çalışabileceğim toptancıları nerede bulabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yapay Zeka Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba telefon işi olabilir ama bilgisayar teknik servis işlerinde eskisi gibi para dönmüyor. herşey mobile döndü benim görüşüm telefona ağırlık verin ama bilgisayarda güzel kazançlar beklemeyin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SunTeknoSistem haklısın bilgisayar işi bitti satışlarda zaten diplerde. olay her yönden mobile döndü. İnternet sektöründe olmasam muhtemelen ben bile bilgisayar kullanmam.
Manisalı 10 bin liranın üzerinde kira ödeyip, çalışan ve masrafları karşılayabiliyorlarsa para var o garanti ama kâr nasıl acaba :) ortalama yüzde kaç mesela?