Alanında ilk ve en kaliteli makale özgünleştirme sistemimiz sizlere en kaliteli hizmeti vermek amacıyla karşınıza çıkmaktadır.Piyasanın eksikliklerini araştırıp tecrübelerimiz doğrultusunda
sizlere en kaliteli makale özgünleştirme sistemi oluşturmanın peşine düştük.Piyasadaki birçok alt seviyedeki sistemlere nazaran makaleofisi özgünleştirme sistemimizin birden çok artısı bulunmaktadır.
Üstelik her geçen gün sizlerden aldığımız geridönüşler ve kendi fikirlerimiz doğrultusunda sistemimiz daha da gelişecektir.
Detaylı bilgi almak için lütfen skype adresimizi ekleyiniz. skype destek@makaleofisi.com
[COLOR=#B8312F][SIZE=6]KALAN LİSANS: 1 WMARACI UYELERINE OZEL SINIRSIZ PAKET SADECE 1 KİSİYE 249 LİRA! KAMPANYADAN YARARLANMAK İCİN KONUYA YORUM BİRAKABİLİR - SİTEMİZDEKİ CANLİ DESTEK HATTİNA YADA SKYPE ADRESİMİZDEN ULASABİLİRSİNİZ.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#E25041][SIZE=4]SINIRSIZ PAKET ALIMLARINA EK ÜCRETSİZ MASAÜSTÜ PROGRAMI VERİLECEKTİR!!![/SIZE][/COLOR]
Sınırsız paket ihtiyacınız var ama bütçeniz yeterli değil ise lütfen sitemizdeki canlı destek hattımız ile iletişime geçiniz. Size özel ödeme planı oluşturalım .
www.makaleofisi.com
1 TIKLA ÖZGÜN MAKALE SAHİBİ OLMAK İSTER MİSİNİZ?
İstediğiniz paket fiyatına karşılık gelen ürün - domain - steam origin key - oyun parası - v.b. hizmet teklifleriniz için pm gonderebilirsiniz.Anlaşabildiğimiz takdirde alışverişi gerçekleştirebiliriz.Maksat işiniz görülsün arkadaşlar
Yapmanız gereken dilediğiniz paketi seçip aramıza katılmak.Makalelerinizi orjinal içerik kısmına yapıştırarak 1 tık ile %100* özgünleştirmenin tadına varın.
İnternet ortamında birçok makale özgünleştirme sistemi mevcut.Sizinkinin farkı nedir diye soracak olursanız tüm detayları ile aşağıda bahsetmeye çalıştık.Öncelik ile sistemimiz hakkında genel özelliklerden bahsedelim.
SİSTEMİ DENEMEK İÇİN destek@makaleofisi.com SKYPE ADRESİMİZİ EKLEYİNİZ.
Makale Sistemimizin Başlıca Özellikleri
-Geliştirilebilir ve Esnek veritabanı yapısı.
-Standart eşanlamlı kelimeler ile değişiklik yerine kalıp cümle ve sözcük ---değişim özelliği sayesinde daha tutarlı özgünleştirme özelliği.
-Sürekli güncellenen yapısı sayesinde güncel konularda daha başarılı özgünleştirme işlemi
-Makale Özgünleştirme algoritmasındaki esnek yapı sayesinde %100’e varan özgünleştirme başarısı.
-İçerik Özgünleştirme konusunda rakipleri arasında en gelişmiş algoritma ve genişletilebilir esnekyapı.
-Son derece şık ve sade kullanıcı arayüzü.
-Hızlı özgünleştirme işlemi.
Aklınıza takılan her konu için İLETİŞİM ;
MAİL : destek@makaleofisi.com
CANLI DESTEK : makaleofisi.com adresimizde sağ altta yer alan canlı destekten iletişime geçebilirsiniz.
[CENTER]
1.SADE VE BASİT KULLANICI ARAYÜZÜ
Edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda sizler için kullanışı basit ve şık bir arayüz geliştirdik.Amacımız makalelerinizi en hızlı şekilde özgünleştirmenizi sağlamaktır.
Sitemizin asıl amacı yani makale özgünleştirme kısmının görünümüdür.
2-GELİŞMİŞ EŞANLAMLI KELİMELER HAZNESİ
Alanında lider , makale özgünleştirme sistemi için özel olarak hazırladığımız eşanlamlı kelimeler havuzumuz sisteme entegredir.Makale özgünleştirme sistemimize özel olarak eklenen kelimeler
ekleri dahilinde eklenmiştir.En önemli özelliklerimizden biri olarak sistemimizde hem bizim hergün ekleyeceğimiz kelimeler hem de kullanıcılarımızın ekledikleri kelimeler ile hergün gelişmeye devam edecektir.Kullanıcılarımızın ekledikleri kelimeler hergün kontrol edilip
uygun gördüklerimizi sisteme entegre ederek her kullanıcımızın kullanmasına olanak sağlıyoruz.Kısacası kendi kendine büyüyecek bir sistem tasarladık.
3-AYNI MAKALEDEN KELİME HAKKI DÜŞMÜYORUZ
Bir makale üzerinde birden cok sefer calısmak isteyebilirsiniz.Eğer yazınız bir önceki yazınız ile yüzde 80 aynı ise paketinize tanımlanan kelime sayınızda düsme olmaz.Burada amacımız paketinizi daha cok kullanmanızı sağlamak ve maddi olarak kazanc saglamanızdır.
4-HER KESEYE UYGUN PAKETLERİMİZ
Sizler icin hazırladıgımız paketlerimizle kendinize uygun olanı seçip kullanmaya baslayabilirsiniz.Birden cok paketimiz ile her bütceye uymaya calıstık.
5-BİREBER ESLESME
Sistemimize Birebir eslesme özelligini ekledik.Böylece isterseniz kelimeleri bütün olarak cevirebilir istersenızde kelime iclerinde deisikliklere izin verebilirsiniz.
Örneğin; "önce" kelimesinin karsılıgı "evvel" olarak eklemis olalım.Makalemizde yer alan "öncesi" kelimesi birebir eslesme secenegi secili iken "öncesi" olarak kalacaktır.(öncesi kelimesinin veritabanımızda karsılıgının olmadıgını düsünerekten söylüyorum)Eğer birebir eslesme secenegi secili değil ise "öncesi" kelimesi "evvelsi" olarak değisebilir.
Bu durum bazı yazılarda olumlu bazılarında ise olumsuz duruma neden olmaktadır.Bu yüzden sizlerin tercihine saygı duyuyoruz.
6-KELİME SAYILARI
Makaleler üzerinde orjinal icerikteki kelime sayıları ve özgünlestirdiğiniz icerikteki kelime sayılarını görebilirsiniz.
7-KELİMELERİN BİRDEN COK ANLAMLARI
Türkcemiz bildiginiz üzere cok zengin anlamlara sahip bir dildir.Bizde buna uygun olarak kelimelerin birden cok esanlamlı oldugunu biliyoruz.Bu yüzden sizlerin isini kolaylastırmak icin özgün kısımdaki makalenizdeki değisen kelimelerin üstüne tıkladıgınız zaman sag üstte o kelimeye ait dier anlamları görebilirsiniz.Bu alandan da dilediginz kelime karsılıgına tıklayıp o kelimenin makalenizde bulunmasını sağlayabilirsiniz.
Bu bölümde kısa yoldan tıkladıgınız kelimeye esanlamlı kelime ekleyebilirsiniz.
8-KELİME EKLEME
Makalenizi özgünlestirmenin bir yoluda kelime eklemektir.Bu ekledigimiz kelimeler üyeliginiz boyunca sizin haznenizde saklı kalacaktır ve sonraki cevirilerinizde de otomatik olarak değisime ugrayacaktır.Tek yapmanız gereken kelime ve karsılıgını belirtilen yerlere yazıp sözlüge ekle tıklamaktır.Buradaki tek taraflı ve çift taraflı seceneklerinin anlamı da eger çift taraflı secili ise ihtiyaç kelimesi gereksinim olarak değisecek ve aynı sekilde gereksinim kelimeside ihtiyaç olarak değisime ugrayabilir demektir.fakat tek taraflı secili ise gereksinim kelimesi ihtiyaç olarak değisime ugramayacaktır.
9-EKLENEN KELİMELERİ DEĞİŞİME UĞRATMA
Buradan ekleyeceginiz kelimeler eğer üzerinde calıstıgınız makalenizde bulunuyor ise bu kelimeler değismeyecektir.Bu bazen seo icin anahtar kelime olaran kullandıgımız kelimelerin değismemesi icin kullanılırken kendi özel talepleriniz icinde kullanabilirsiniz.Yanlıs kelime eklediniz zamanda eklediginiz kelimenin üzerine tıklayarak iptal edebilirsiniz.
10- CANLI DESTEK
Tüm amacımız sizlere kaliteli bir hizmet vermektir.Bunun icinde elimizden geleni yapacagımıza söz veriyoruz.Bu yüzden üyelerimizin fikirleri bizim icin altın degerindedir.Bizimle her zaman iletisim sayfamızdan,skype adresimizden ya da sitemizde sağ altta bulunan canlı destek hattından iletisim kurabilir ,saat gözetmeksiniz dilek ve hatalarımızı bize bildirebilirsiniz.
ÇEVİRİ DENEMESİ
- İade hakkı bize aittir.Lütfen emin olmadan sistemi denemeden yada aklınızda konu hakkında hiçbir fikir olmadan bize ulasmayınız.Konumuzdaki yorumlar bellidir.
İletişim için ;
Bu site editör masrafını bitirecek gibi görünüyor. başarılarının devamını dilerim.
destek@makaleofisi.com
Birçok yazılım içinden en güzelini edineyim diyerek bir yazılım aramışsanız, beni yaptığım araştırmalar bu programa getirdi. Ben daha yazılımı ilk gördüğümde memnun kaldım, işlevi ise daha ne olsun, Allah (c.c) razı olsun, umarım tez zamanda dünyadaki tüm dillerde ve içteki kelimeler ile bilmediğimiz dünya dilleri ve kelime ezberi ve anlaması ile kullanımını sunabilecek bir yazılımları da gelir inşaALLAH. Bu programı yapmış bir firma hayli hayli yapacaktır.
Yerli üreticilerinize destek olmanızı diliyorum, batıdan alıyor olmamız çok ayrı bir durum, Güneş doğudan doğar, bu programı üretenleri tebrik ediyorum, yalnız o sömürge edilmiş 3 kıtanın değil dünyanın böylesi yerli ve güzel, hayr getirecek üretimler ile ve yeniden birlik ve güneşin yalnızca kıyamet gününde batıdan doğacağını bulan bilim insanlarının, öğrendiklerinin Kur'an-ı Kerim'de zaten yazdığını gördüklerinde Müslüman oldukları gibi, tüm dünyanın Müslüman olabileceğine inşaALLAH, yürekten ve derinden inanıyorum. Makaleler faideye, bilgiye destek olacaktır. Kalem kılıçtan keskindir derler. Rabbim Allah (c.c) kalemleri, kelamları hayrlı eylesin, @makaleofisicom'a ve kullanıcılarına da hayrlar versin inşaALLAH, @makaleofisi'ni iyi bir yazılım arayana tavsiye ediyorum.
Aldım gerçekten güzel yazmış programı;
Emegine saglık hocam, ALLAH hayırlı işler versin.
Bu site editör masrafını bitirecek gibi görünüyor. başarılarının devamını dilerim.
sistem hizli ve stabil sekilde isliyor
sınırsız paketin kampanyasiz fiyati bile gercekten cok iyi/
bol kazanclar
Sitemi deneyip mutlaka ikinci bir yorum yapacağım bu ay içerisinde. Şuan son derece başarılı ilerliyor.
Teşekkür ederim tekrardan.
HAKANYARALI adlı üyeden alıntı
Mehmet kardeşim gönlün yolun açık olsun keşke herkes senin kadar dürüst ve temiz ticaret yapsa mehmet kardeşimiz saolsun elinden gelen yardımı göstererek konuyu anlattı ve ikna etti bende huzurlu içinde satın aldım hiç bir problem yok eywallah mehmet saol makaleofisicomhttp://birizmedya.com.tr/
BlackMaster adlı üyeden alıntı
1 Adet sınırsız satın alındı arkadaşa ilgisinden dolayı çok çok teşekkür ederim tavsiye ederim piyasada böyle işine sadık ve ilgili arkadaşları görmek her zaman beni mutlu etmiştir.Aynı ilgi ile başarınızın devamını dilerim.
Aldım gerçekten güzel yazmış programı;
Emegine saglık hocam, ALLAH hayırlı işler versin.
Birçok yazılım içinden en güzelini edineyim diyerek bir yazılım aramışsanız, beni yaptığım araştırmalar bu programa getirdi. Ben daha yazılımı ilk gördüğümde memnun kaldım, işlevi ise daha ne olsun, Allah (c.c) razı olsun, umarım tez zamanda dünyadaki tüm dillerde ve içteki kelimeler ile bilmediğimiz dünya dilleri ve kelime ezberi ve anlaması ile kullanımını sunabilecek bir yazılımları da gelir inşaALLAH. Bu programı yapmış bir firma hayli hayli yapacaktır.
Yerli üreticilerinize destek olmanızı diliyorum, batıdan alıyor olmamız çok ayrı bir durum, Güneş doğudan doğar, bu programı üretenleri tebrik ediyorum, yalnız o sömürge edilmiş 3 kıtanın değil dünyanın böylesi yerli ve güzel, hayr getirecek üretimler ile ve yeniden birlik ve güneşin yalnızca kıyamet gününde batıdan doğacağını bulan bilim insanlarının, öğrendiklerinin Kur'an-ı Kerim'de zaten yazdığını gördüklerinde Müslüman oldukları gibi, tüm dünyanın Müslüman olabileceğine inşaALLAH, yürekten ve derinden inanıyorum. Makaleler faideye, bilgiye destek olacaktır. Kalem kılıçtan keskindir derler. Rabbim Allah (c.c) kalemleri, kelamları hayrlı eylesin, @makaleofisicom'a ve kullanıcılarına da hayrlar versin inşaALLAH, @makaleofisi'ni iyi bir yazılım arayana tavsiye ediyorum.
Şahsen kontrol ettim 200+ kelimede 2 ayrı spinleme yaptım %100 - %98 şeklinde sonuclar verdi.
Hayırlı satışlar dilerim.