lostyazilim
tr.link

Pvp serverler oyunlarını hiç denediniz mi?

9 Mesajlar 1.159 Okunma
lstbozum
tr.link

PSorg PSorg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 10 / 59
  • Ticaret 13, (%100)
Aslına bakılırsa uzun yıllardır pvp serverler oyunları yayın hayatına devam etmektedir. Bu oyunların nasıl bir oyun olduğunu içimizde bilmeyen oldukça fazla arkadaş olduğuna inanıyorum. Bu oyunlarda karakter geliştirme oyunları üzerine daha fazla yoğunluk olduğunu söyleyebilirim.
Pvp serverler oyunları nedir dersek: Mmo online oyunların özel sunucularda ücretsiz olarak oynatılabilmesidir. Avantajları ise ücretsiz premium olanaklara ulaşabilme ve hızlı gelişim olarak sıralayabiliriz.

En iyi ücretsiz online oyunlar Pvp serverler
Pvp Serverler artık oyuncularını kucaklıyor. Burda gördüğümüz en bariz gelişme artık oyuncu tarzına göre bir pvp server şekillenmektedir. Yaz tatili sezonunda pvp server oyuncuları büyük bir ilgi ile oyunlarda online durumdalar. Aslında private server oyunlarına ilgi daha hızlı gelişim daha hızlı arkadaş bulma olasığı. Hem zamanınız kaybolmayacak hem de daha hızlı oyundan zevk alacaksınız.

Biz bunu destekliyoruz, neden derseniz genç kardeşlerimizin ve pvp server oyun tutkunlarının resmi oyunlarda günlerce zamanını heba etmenisini anlamlı bulmuyoruz. Şimdi size yeni çıkan online oyunlar listesini de verelim.

10: dragon Nest
9: swordsman online
8: RaiderZ
7: Archeage
6: Rift
5: Path of Exile
4: Aura Kingdom
3: Aion
2: Neverwinter
1: Tera Rising

ve tabiki efsane oyunlarda var bunlar: Metin2, Silkroad, ve Knight online oyunlarıdır. bu oyunlara ek olarak Wow ve minecraftda eklenmiş durumdadır. Aslında pvp server oyunlarıda burda efsane oyunlarda hedef bulmuştur.

Size tavsiye olarak şunları nacizane aktarmak isteriz. Günlük 1 yada 2 saatten fazla bilgisayar karşısında durmayınız. Sanal ortama dalıp gerçek hayattan kopmayınız. Gelecek şimdiki yapacağınız adımlarla şekillenecek.

Bu yüzden Pvp Serverler oyunlarına bakın. 1 saat oynayın bırakın. Kapanırsa da kapansın. Bir başka server üzerinden oynar yine 1 günde istediğinizi alırsınız. Diyeceğim o ki online oyunlar yerine pvp servers< oyunları zamanı! İyi de nedir bu pvp serverleri< diyorsunuz sanırım.. Şöyle anlatayım. Örneğin metin2 online oyunundan bahsedelim. Oyun bir karakter üzerine kurulu roleplay bir oyun. Karakterinizi geliştirmek için yıllarınız gidebilir. Hatta çok miktarda paranızda gidebilir. İşte bunu önleyebilirsiniz. Girin fastfoot gibi oynayın çıkın işin özeti pvp oyunları bu şekildedir. Oyun kapandımı sıkıntı duymayın gidin pvpserverler.pro ya bakın size en uygun olan pvp serveri seçin ve keyfinize bakın. Eski oyunu unutun yeni arkadaşlar edinmeye bakın.

Pvp Serverlar da en çok bilinen yanlışlardan biri de ben oyunu anladım hemen oyunu kurayım yok para kazanayım, yok havam yerinde olsun admin olayım demeyin. Bırakın profesyonel kişiler yapsın. Yok siz proyum diyorsanız da hiç durmayın. Oyun devamlı gelişmeye musait ve kod açıkları kapanması gereken bir server oyunudur. Bu yüzden fikrim oyunda oyuncu olun.

Bu yazımız ile bizi yanlış anlamayın oynamayın demiyoruz. Sadece hayatınıza zaman ayırın diyoruz. Sadece kendinize zaman ayırın ve yaptığınız herşeyin tadını çıkarın. Sosyal bir insan olarak herşeyi hak eden bir milletiz. Herşeyin zamanında yapılması size herzaman mutluluk verecektir.
BerkeF

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

BerkeF BerkeF Hosting Solutions Kullanıcı
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek İnternet Hizmetleri
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** F**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 82 / 57
  • Ticaret 10, (%100)
PSorg Teşekkür ederim. Ancak işim gereği 2 saaten fazla olarak 15 saat bazen daha fazla durmak zorunda kalabiliyorum.

2011 den Günümüze. anksoft.net & tekveri.com

Phantaso Phantaso İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Metin Yazarı &amp; Editörü
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1903
  • Beğeniler 843 / 842
  • Ticaret 119, (%100)
4 yıl bir fiil Metin2 PvP serverleri oynadım. Artık eskisi gibi heyecan yok :)

duaevi duaevi http://link.tl/O8Cu tema Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 24 / 37
  • Ticaret 2, (%100)
Benim oynadığım pvp Metin2 vardı onun da zevki kalmadı şu sıralar Aura Kingdom da takılıyorum :D

https://www.bitexen.com/?ref=7588845
Kayit olup hesabi onaylatinca 20 TL hediye.
wmaraci
wmaraci

mceber mceber Gazianteptutku.com Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1019
  • Beğeniler 190 / 193
  • Ticaret 3, (%100)
valla ben bile arada bir wolf oynuyorum arada bir siz düşünün ama çoğunlukla 101 okey oynarım onu söyliyeyim :D

Gazianteptutku.com

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam çok değişik bir yazı olmuş :), bilgisayarda az oturun mu demek istiyosunuz, pvpserverlar kelimesinde konunuza hit mi kasıyorsunuz, oyunları mı tanıtıyorsunuz ben pek anlamadım, ama yine de elinize sağlık :)

Ayrıca webmaster forumunda 1-2 saat bilgisayarda oturun demeniz de güzelmiş :)

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Sabah 6 da kalkıp Metin 35 oynardık :D

cagdaskorkmaz.com.tr

mustafa94 mustafa94 o_0 Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Emekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 283 / 283
  • Ticaret 240, (%100)
Metin2, Silkroad, ve Knight üçünüde oynadım çok vakit harcadım bu oyunlara ama pişman değilim hala da arada pvp serverlarda girip oynuyorum :)

Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?

Scavo Scavo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Aşcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
Tek oynadığım oyun lol bir başka oyun oynayayım diyorum aklımdan yinede lol çıkmıyor :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al