lostyazilim

150 TL vermekmi ? yoksa blogger kullanmakmı ?

7 Mesajlar 747 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mile1858 mile1858 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 191 / 51
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba toplumsal.org domain'nin sahibiyim android uygulama yapmayı biliyorum.Şimdide kendi haber sitemi kurmak istiyorum ancak bir türlü karar veremedim istediğim wordpress haber sitesi teması themeforestte var ve 49$ lık bir fiyat talep ediyorlar öğrenci adamız biraz sıkıntı tabi para, birde blogger var ve bloggerinde birçok ücretsiz tema sağlayıcısı var biride sora templates diye şimdi para verip wordpress temasımı almak yoksa ücretsiz olarak sınırsız trafik kapasiteli hosting parası vermeden google'ın hostinginimi kullansak yani blogger'i ancak blogger'inde şu url zaman etiketi varya o hiç hoşuma gitmiyor.Tavsiyeleri alalım lütfen siz olsanız blogger'mi yoksa wordpress'mi derdiniz ? para harcamakmı ? harcamamakmı ? birde en azından wordpress'te ftp'ni kontrol edebiliyorsun ancak blogger'de yavaşlama yok wordpress yavaşlayınca sıkıntı oluyor :( bir türlü kararsızım acil yardım ?:confused:

wmaraci
reklam

FurkanHisamioglu FurkanHisamioglu Arayüz Çizeri Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 214 / 508
  • Ticaret 11, (%100)
Bloggerla başla şimdilik. Site hitlenince sunucu ve premium tema işlerine girersin. Ama amacın büyükse para harcamaktan korkarak hiç bir yere gelemezsin onu da söyleyeyim.
mile1858

kişi bu mesajı beğendi.

.

• Üyelik 17.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 191 / 51
  • Ticaret 2, (%100)
FurkanHisamioğlu amaç büyükte harcanacak para yok elimde dediğim gibi öğrencilik :) wordpress için para biriktirmek daha iyi geliyor yinede alalım fikirleri ama :(

• Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 214 / 508
  • Ticaret 11, (%100)
Yazdığımı iyi oku. Para harcamadan iyi bi yere gelemezsin demedim para harcamaktan korkarak iyi bir yere gelemezsin dedim :). Harcamak zorunda değilsin ama gerektiğinde pamuk eli cebe atabilmelisin ancak şimdilik öyle bir gereklilik görmüyorum. Blogger ile başla site başlangıç için iyi bir yere gelmeye başlayınca reklam ve tanıtım yazısı gelirlerini toplayarak istediğin temayı rahatlıkla alabilirsin. Ayrıca ben de şu an bir haber teması üzerinde çalışıyorum sen blogger ile başla ben temayı bitirirsem sana da incelemen için mesaj atarım beğenecek olursan öğrenci indirimine gideriz :D. Öğrencinin halini ancak öğrenci anlar :D.

.
wmaraci
wmaraci

BilisimHostnet BilisimHostnet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ucuz Hosting Sağlayıcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 48 / 39
  • Ticaret 4, (%75)
Öğrencilere Hosting konusunda öğrenci indirimi yapılır.
mile1858

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 191 / 51
  • Ticaret 2, (%100)
BilisimHostnet teşekkürler hostingim mevcut elimde abimin hostingiyle benim 1 gb lik hostingi değiştirdim :D ama şimdi tema sıkıntısı var blogger baskın duruyor :)

Ek Olarak:

FurkanHisamioğlu adlı üyeden alıntı

Yazdığımı iyi oku. Para harcamadan iyi bi yere gelemezsin demedim para harcamaktan korkarak iyi bir yere gelemezsin dedim :). Harcamak zorunda değilsin ama gerektiğinde pamuk eli cebe atabilmelisin ancak şimdilik öyle bir gereklilik görmüyorum. Blogger ile başla site başlangıç için iyi bir yere gelmeye başlayınca reklam ve tanıtım yazısı gelirlerini toplayarak istediğin temayı rahatlıkla alabilirsin. Ayrıca ben de şu an bir haber teması üzerinde çalışıyorum sen blogger ile başla ben temayı bitirirsem sana da incelemen için mesaj atarım beğenecek olursan öğrenci indirimine gideriz :D. Öğrencinin halini ancak öğrenci anlar :D.

ya birde eklemem lazım blogger'de başladım diyelim wordpress'e geçmek isteyince google'da bir ton 404 oluşacak onları düşünüyorum :) spam olucak site direkmen
BilisimHostnet

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 214 / 508
  • Ticaret 11, (%100)
http://wpmavi.com/blog/bloggerdan-wordpresse-gecis.html burayı incele
mile1858

kişi bu mesajı beğendi.

.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al