-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Türkiyede grafikerlerin arşivlerini genişletmek için materyaller bulacakları platformların az olmasından şikayetçiydim. Ben de bari kendi sitemi açayım kendi arşivimi paylaşıp insanları teşvik edeyim paylaşıma diye düşündüm. Ayrıca bu işi yapan Türkçe sitelerin az oluşu hit alabilirim umuduna kapılmama neden oldu ve birkaç gün önce tasarimkafe(.)com domainini aldım. Kendi çapımda logo falan yaptım iyi hoş ancak ho bir tema bulamadım ve her geçen gün hevesim biraz daha azaldı. Biliyorsunuz bloglara hit kazandırmak da ayrı bi zor. Bu da şevkimi kıran nedenlerden biri oldu. Bugün siteye girince "acaba direk forum mu açsam" diye düşünmedim değil. Ancak biliyorsunuz forum sitelerinden de geçilmiyor günümüzde. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Hedeflediğim kelimelerde yükselmek hangisiyle daha kolay olur ve hangisini daha kolay tutturabilirim sizce?
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
x** x**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bence blog açın. Duruma göre eğer foruma ihtiyaç olursa forumda açabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Valla hocam formsiteleri çok olduğu için sizin için rekabeti bir ortam
Bende form sitelerine özel formsiteleri.com dizin sitemi kurdum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ucuz Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Forumunuzun Altyapısı için Indirimli paketimiz var, Birlikte çalışmak dileğiyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Telefon tamirciliği , webmaste
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
Hocam bence forum açın riske girin derim bende bu durumdan şikayetçiyim hem üyelerde paylaşı myapar +hit kazanırsınız .
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Forum alıp kendini harcama bu zamanda forumlar bana göre bitmiş durumda.Blog açmak reklam açısından falan her açıdan kaarlı.Forum alıp tutturman zaman alır hele ekibin yoksa iyice zorlaşır.4 ay öncesine kadar imzam da ki forum sitem 1k tekil hit alırken tatile çıktım ilgilenemedim vs günlük 200 tekile düştü ekipsiz olmuyor forum blog aç kafan rahat olsun.(forumum satılık almak isteyen ö.m)