dadaskral
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
İyi günler arkadaşla. Enparahesaımda bir miktar para vardı ve bugün uyandığımda facebook tarafından çekilmiş olduğunu gördüm. Halbuki facebookun benim hesabımdan para çekmesi imkansız herhangibir reklam ya da bişey yapmışlığım yok. Enparayı aradım ve bana facebook ile iletişim kurmma gerektiğini söyledi. Facebook ile nasıl iletişim kurabilirim? Bunun nasıl olduğunu nereden öğrenebilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
finansbank'ı arayıp işlemin sizden habersiz gerçekletiğini söyleyin iade alma şansınız var
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
siz finansbank'ı arayıp benden haberiz kartımdan para çekimi olmuş facebook ile görüşme durumum yok sizin yapabileceğiniz bir şey yokmu ? diye sorarsanız yardımcı olabilirler diye düşünüyorum
Ek Olarak: birde kartınızla en son nereden alış veriş yaptınız kart bilgileriniz kopyalanmış olabilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
aBouT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
durduk yere facebook çekmez. daha önce oyundan yada reklam vs yaptıysanız bir süre sonrada çekebiliyor. veya sizin adınıza başkası yapmışta olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
x** x**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Daha önce Facebook'un herhangi bir ücretli servisinden faydalanmışsanız, muhtemelen size sözleşme onaylatmışlardır ve orada bu gibi detaylar yer alabilir. İlk olarak bu tip bir durumun olup olmadığını tespit etmenizi öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
kart bilgileriniz başkasının eline geçtiyse facebook 3d güvenliksiz reklam satışı yapıyor o yüzden büyük ihtimal kartınız bilgileri başkalarında da var