moris adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun, büyük bir miktar gerçekten. Benim bir sorum olacak başka bir arkadaşta sormuş fakat cevaplamamışsınız; siteyi satın aldıktan sonra ilgilendiniz mi yani düzenli yazı vs girdiniz mi?
Evet hocam, düzenli yazı girildi. Her gün 1-2 yazı girdik.
Ek Olarak:
Şaka yapmıyoruz dostum, dilersen sana da tüm bilgileri göndereyim bak. Siteyi zaten şu an sildik sıfırdan tekrar kuracağız. Kimseye iftira atma meraklısı değilim.
Ek Olarak:
WWT adlı üyeden alıntı
mağduriyet tamam da, öz abisi başsavcı olmayan ne yapsın? düpedüz torpil diyorsunuz. kusura bakmayın da fetö meselesinin temeli de torpil. yarısı din için, yarısı torpil için dahil oldu fetöye insanların. erdemli bir davranış değil. e diyeceksiniz ben madurum.. siz değil başka birisi de olabilirdi. bu devletin bir başsavcısı öz abiniz diye diğer insanlardan daha hızlı sonuç almaya çalışmak, hatta içeri attırırım(!) falan demek, hoş değil.
ek olarak, haddimi aşıyorsam kusura bakmayın. ama böyle durumlar çok hassas olduğum durumlar. gördükçe, okudukça, hatta hastanede bile biri sıra başkasındayken önüne geçmek için taklalar attıkça deli oluyorum. dünya bir kişinin etrafında dönmüyor, herkes bir kişiye hizmet etmiyor. lütfen.
Fetö'ye nasıl bağladın konuyu ? Torpil işinden de bahsetmiyorum ayrıca, işlemlerimi daha kolay hallederim, çünkü cidden sağlıklı bilgi alıp yönlendiren kimsem var anlamında söyledim. Durduk yere bok atmayın lütfen ki kimsenin torpil istediği falan yok, öyle olsa emniyet teşkilatında 3 yıla yakın çalıştıktan sonra çarpıp kapıyı çıkmazdım dostum. Tanımadığın bir insan için 2 kelimelik bir cümleden saçma sapan yorumlar çıkarma.
Ek Olarak:
İlginiz için teşekkür ederim hocam, 2 arkadaş ilgileniyor. Sorun çözülmezse sizden de bilgi almak isterim.
Ek Olarak:
mahmutkandemir adlı üyeden alıntı
siteyi 2 ay önce almışsınız sizin yüzünüzden spama girmediği ne malum ?
dediğim mantıksız gelebilir, veya sinirli olduğunuz için ağır gelebilir ama 2 ay sonucta site ayakta kalmış, bu durumda adamın sucu ne ?
Site'yi 6 hafta önce aldım, bana sadece yazı girin başka birşeye karışmayın dedi siteyi satan kişi. Ve ben zaten gece gündüz çalıştığım için alıp uğraşamadım. Kardeşime verdim ve günde sadece 2 adet yazı girdi. 6 hafta sonra ve sadece 1 ödeme aldıktan sonra bu hale geldi. Soruyorum şimdi benim hatam burada nerde ?
Ek Olarak:
İlginiz için teşekkür ederim hocam, 2 arkadaş şuan ilgileniyor, sonuç alamazsam sizin de tavsiyelerinizi dinlemek isterim.
Ek Olarak:
07ibrahim07 adlı üyeden alıntı
Arkadaş anlaşılan abisine güvenerek satın almış siteyi nasıl olsa bize birşey yapamazlar yapsalarda söke söke geri alırız hesabı.Site alım işi çok sakat iş çok büyük bir riski siz almışsınız.Abinize güvensenizde bir sonuç alacağınızı zannetmiyorum.
Bu durumdan sonra yapılacak şey forumdan tecrübeli profesyonel arkadaşlardan yardım almak olacaktır.Site geçmişi sağlam ise düzeltilebilir kısa zamanda eski potansiyeline kavuşur.
Ancak site bilinmeyen nedenlerle desteklenip bu rakamları kazanıyorsa ve destek kesinlince hit düşmüşse işiniz zor.
Konu içeriğine site yaşı ve daha detaylı gerekli bilgileri eklemenizi öneriyorum.
Hocam ilk defa site almadım. Abime güvenip de değil işin doğrusu. Ticaret yaparken insanların trade'ine bakarım. Bu arkadaşın da 108 olumlu ticareti 0 olumsuz ticareti vardı. Ki zaten arkadaş sağolsun olumsuz bir yaklaşımda bulunmadı. Ben bugün aradım ve sağolsun yardımcı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Ben kimseyi zaten dolandırdı falan da demedim sadece içinde olduğum durumu anlattım yardım istedim, olay budur.
Ek Olarak:
sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı
Trol degildir umarım. Kaç kişi team ver inceleyim demiş hiç onlara cevap vermemişsin.
*** dan alıyorsan msjlarda kım oldugunu bulursun zaten
satısı 8 bıne aldım dıyorsun fatura fln kesilmedıgıne göre hıc bır hak talep edemezsın yasal olarak.
Hocam 2 yıllık birikimim söz konusu diyorum. Neden insanlara iftira atayım ?