-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
İsterseniz mobil veriyi tamamen devre dışı bırakabilirsiniz. Zamanında bende de olmuştu. Hattımı değiştirmiştim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
sorunu ayni zamanda twitter da dile getirirseniz, ayni zamanda onlar da ugrasir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sikayetvara da yazabilirsiniz faydası olabilir geri dönüş yaparlar büyük ihtimalle
vodafone arayıp internetinizi kapattırabilirsiniz internet ücreti ödememeyi garantilemiş olursunuz
Telefonunla ilgili sorun olabilir mi bilmiyorum bazen kendi kendine açılıp-kapanıyordur. Fakat operatörden kapattırırsan sorun olmaz bir daha
1 kişi bu mesajı beğendi.
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Bir operatör şirketinden hizmet alıyorsam 2016 yılında hattımın internetini kapatmak istemem. Fazla kullanmasam da acil durumlar olabilir, böyle bir hizmet varken neden komple kapattırayım? Değil mi ama? Sorun varsa çözmeleri gerek, ben kendimce önlem almakla yükümlü değilim sonuçta haksız yere paramı aldılar.
Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim, tavsiyelerinizi dinledim. Hattımı sıfırladılar, şuan için sorun çözüldü gibi. Gün içerisinde devamlı kullandım denemek amaçlı ve hiç kesinti olmadı. Dilerim bu şekilde devam eder.
Aldıkları parayı da geri vermiyorlar ya ona yandım. Çok bir para değil fakat ben dahil kaç kişiden alarak bu şekilde kaç para kazandılar, kaç kişinin canını yakıyorlar ona üzülüyorum. Güzel ülkem benim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yine iyisiniz hocam , yanlışlıkla mobil veriyi açtım 3 saniye sonra kapattım 15 Tl kestiler. Berbat bir operatör
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
telefonundaki çalışan uygulamaların güncellemelerini, uygulamalarının internet üzerinden bağlantı ayarlarına bak bi belki sen bağlandığın an internete girip ücret ödemesi oluşturuyor olabilir
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI