-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
5 tane xml ürün dosyası var elimde bunları birleştirip tek xml yapıp veri tabanına atıp oradan xml link çıkışı nasıl alabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba,
Bu xml verilerin başlıkları özellikleri muhtemelen farklı olacaktır, bu yüzden bahsettiğiniz gibi önce kendi sisteminize çekmeniz ordan tek çıkış vermeniz gerkeli. Bunu sıfır bir wordpress kurarak yapabilirsiniz.
Alternatif 1
-Wordpress kurun
-Wp all import ve wp all export eklentilerini kurun (ücretliler fakat yorum yapmıyorum o tarz paylasımlar yasak:)
-Tüm verileri çekin sitenize ve export edin daha sonra.
Alternatif 2
StockMount gibi sistemler var. Türk yazılım firması haser bilişim diye bir firma. Felaket başarılılar.
Tek yerden hem bahsettiğiniz ürün giriş çıkışlarını yapıyorsunuz hemde tek tıkla gittigidiyor, hepsiburada, n11, opencart gibi sistemlere otomatik olarak ürün yükleyip aynı zamanda güncelleme yapabiliyorsunuz. Bu hizmette aylık 50 70 tl civarlarında. 30 günlük deneme veriyorlar şartsız koşulsuz. Ben 30 günlük paketi almıstım harikaydı.
Ek Olarak: Elinizdeki ürün xml lerinin kategorileri nedir acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
impjix vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim anne bebek oyuncak ürünleri
bebek giyim ürünleri cep tlefonu aksesuar vs ürünleri pc bilişenleri oyuncak ürünleri giyim ürünleri tesettür ürünleri vs var elimde
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir ara lazım olmuştu bana, ben de bunun üzerine yaptığım ufak bir çalışmanın makalesini yayınlamıştım.
Asp.Net ile XML Oluşturma, Okuma, Silme İşlemleri
www.ontedi.com
www.cizgi.site