-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
sayfa görünteleme ve tıklama sayıların arasında uçurum var sıkıntı orada. Sitemde 2500 görünteleme oluyor ortalama 25-30 tık alıyorum. Bazen düşüyor bazen çıkıyor
reklam yerleşiminde sıkıntı var bence
1 kişi bu mesajı beğendi.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Reklam yerleşimi konusunda muhakkak destek almalısın. Bu görüntülere göre tıklamaların gerçekten çok düşük
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
ben *** üzerinden bir arkadaşla calıstım. Ama sonradan destek vermedi. 80 TL vermiştim o yüzden tavsiye etmem.
Tavsiyem şu şekilde olur bunları yaparsan para vermeye de gerek yok
Adsense uyumlu tema ile calısırsan işin kolay olur. Bu tür temalarda direk reklam yerleri belli esnek kodu tema üzerindeki yerleri koyarsın en iyi tıklamayı alırsın zaten yapan adamlar prof. olduğu için en iyi şekilde ayarlıyorlar
tema değiştirmezse
1- ADMAN isimli adsense eklentisini kur
2 Sadece reklam değil, bağlantı reklamıda koy oda iyi para veriyor. Bağlantı reklamında kod CA4000 kullan
hepsi bu kadar
Ek Olarak: ek olarak bende 2000 sayfa görünteleme olduğu zaman 10 000 reklam gösterimi oluyor bağlantı reklalmları vs ile sende bu rakam 4000 civarında buda çok önemli
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Front-end developer
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklamların yerleşim yerlerinde sorun yok. Bundan sonra yapılacak işlem boş yere para vermek ve adamın gözüne sokmak olur.
Yani kullanıcı kitlesi tıklamıyor ise reklama ilgisini çekmiyordur. Bir süreç daha atlanılarak yeni kullanıcı kitlesi çekerek bu sorun çözülebilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hızlı deneyin, hızlı başarısızlığa uğrayın ve hızlı bir şekilde kendinizi yenileyin.
― T. Peters
LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sitenizdeki reklam sayısını arttırın ama isterseniz bizim sistemide deneyebilirsiniz. Adsense kazancından fazla kazanacağına eminim. :)
StilPut İnternet Hizmetleri
uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeş güzel bir site kurmuşsun.
O yüzden yazma gereği hissettim.
Normalde 1k hit ideal kasanç 10 TL altına düşmemelidir. Üstüne çıkarsa güzeldir. Günde 700 kişiden ayda 20 k yapar ki en az 200 TL kazanman gerekirdi.
Velevki sitenin anasayfasında reklamı bulmak için de mobil de bi aşağı bir yukarı ve tekrar aşağı yaparak reklamı buldum. Bunun yanında bir makaleye girince de reklamların bana tıkla diye bağırmıyor.
Tena ise her ne kadar mobil uyumly olsa da mükemmel değil.
Mobilde En üste 320x100 reklam koyabilirsin. Yasak değil. En üste yasak olmayan tek reklam birimidir. Tbmsi çok yüksek olmasa bile to yüksektir
Ek Olarak: Aynı zamanda aralara 200x90 bağlantı reklamı koyabilirsin. 3 reklam sınırının dışında +2 reklam daha eklemiş olursun
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
hocam temanı bir an önce şiddetle değişmeni tavsiye ederim. birde reklam yerleşimin hiç iyi değil. ana sayfada reklam kullanmamışsın. konu içi reklamların yazı arasında kaybolmuş. yazılar ile reklam birbirine girmiş.
2 kişi bu mesajı beğendi.