lostyazilim
tr.link

PES 2017 için Yeni Fragman Geldi

3 Mesajlar 637 Okunma
lstbozum
tr.link

Bluemoonsmre Bluemoonsmre WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci / Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 46 / 18
  • Ticaret 2, (%100)
Oyun severlerin merakla beklediği oyun olan PES 2017 için geri sayım sürerken, Konami arka arkaya yaptığı tanıtımlarla da kullanıcıların beklentilerini yüksek tutuyor.

Bu yıl futbol oyunları için daha ayrıcalıklı ve her zamanki gibi rekabet dolu bir dönem yaşanırken, PES 2017 ve FIFA 2017 adeta tanıtımlarıyla da yarışlarına devam ediyorlar. Bu sektörde liderlik için rekabete giren iki oyunun olan ve birbirlerine karşı sektörde üstünlük kurmaya çalışan PES ve FıFA 2017, bilhassa piyasaya çıktıktan sonra mühim sınavlarını verecek.

Her iki oyununda çıkış tarihine çok az kaldı, oyunlar sürekli tanıtımlarını yayımlamaya devam ediyorlar. Yayınlanan anıtımda Konami, oyunun farklı özelliklerine dikkat çekerken, yayınlanan yeni fragman da yine ilgi çekti. Lisans problemleri ile yıllardan beri uğraşan ve hala kesin bir sonuca ulaşmayı başaramayan Konami, PES 2017 ile birlikte bu konuda hala sorun yaşadığını da gösteriyor.

PES 2017 TANITIM VİDEO İÇİN

Kaynak: Teknoloji Akademisi

wmaraci
reklam

ReklamKap ReklamKap Faydalı olmak güzeldir. Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Firma Rehberi
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1478
  • Beğeniler 103 / 475
  • Ticaret 31, (%100)
Chelsea'yi veya Arsenalı almak istemiyorum artık. Formalardan dolayı Çorum Sporu almış gibi hissediyorum kendimi. Yalış anlaşılmasın renkleri kastediyorum. :)
3525

kişi bu mesajı beğendi.

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Renkleri bile yapmakta sanırım lisans ihlali oluyor yoksa Konami keyfine göre böyle yapmazdı.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al