-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben üniversiteye baslayacagm Allah'ın izniyle. Pek web ile bir bilgim yok. Kardeslerim benim calismam gerek. Aileme destek olmam lazim universite harcligimi cikarmak icin. Kurt köy de veya tuzla/akfirat ta calisabilirim. Veya akfirata yakin yerlerde. Öğrenciyim. Ayın 21 inden sonra artık istanbuldayim. Elimden ne iş gelir diye sorarsaniz bilgisayardan anlarım, bilgisayar basi olabilir veya garsonluk olur. Veya bebek bakiciligi bile yaparim. Lutfen gulmeyin. Bebeklerle cocuklarla aram cok iyidir. Cok severim. Yalniz hafta sonlari cumartesi ve pazarlari calisabilirim. Maglum hafta ici okulum var. Lutfen kardesinize yardim edin. Cevrenizde falan varsa zor durumda kalmak istemiyorum.
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Siz çocuğunuzu böyle bir yazı yazan birisine bırakır mısın ? :) işi buradan bulacağını sanmıyorum eleman arayan yerler gerekli yazıyı asar çıkıp dolaş illaki bulursun.
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
istanbul'da aç kalmazsın dostum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Arkadaşlar ben de iş aramaktayım arkadaşla aynı durumdayım. Freelance web tasarım veya ofis ortamında çalışırım. İşin içine engel durumum girdiği için çalışacağım iş sayısı azalıyor malesef.