-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
merhabalar benim önerim radorede eticaret hosting paketi var eticaret olarak sattıklarından yüksek hitli siteler için oluşturulduğunu düşünüyorum. Ya da natroda xserver paketlerinde ciddi indirim var değerlendirin derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kullanımı kolay gözde büyütülecek bir zorluğu yok takıldığınız yerde yardımcı olurlar zaten.
netinternette iyilerim arasında ancak hostingleri çok kısıtlı bazı özellikleri kapalı olarak veriyorlar ve güzelhosting gibi yardım konusunda hızlı değiller.
güzelhosting, netinternetin veri merkezini kullanıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ovh.com dan vps paket 1 bile senin işini görecektir. :)
StilPut İnternet Hizmetleri
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ben pokemon go ilk çıktığında baya yoğunlaşmış hatta günlük 10 k hiti yakalmıştım. Anlık 50 kişi vardı, cpu %25 ram de 1 gb'nin yarısı idi, ama baya cache ve cloudflare kullanıp optimize ederek böyle yapmıştım.
Yani optimize etmeden her türlü şirkette de aynısı olur
Ek Olarak: Ben pokemon go ilk çıktığında baya yoğunlaşmış hatta günlük 10 k hiti yakalmıştım. Anlık 50 kişi vardı, cpu %25 ram de 1 gb'nin yarısı idi, ama baya cache ve cloudflare kullanıp optimize ederek böyle yapmıştım.
Yani optimize etmeden her türlü şirkette de aynısı olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siz değerli arkadaşların önerileri ile güzelhosting'ten
VPS
1CPU
30 GB SSD
1 GB RAM
1000 GB Aylık Trafik
özellikleri olan paketten aldım. Şuan için sistem iyi çalışıyor. Ancak benim en çok hoşuma giden durum adamların teknik destek konusunda ilgi ve sabrı... Gece geç saatlerde bile bir aceminin sorularını çok kısa sürede sabırla cevapladılar...
NOT: Son söylediklerim reklam olarak algılanabilir ama açılan ticketlere, boş verin saatler içinde cevap verilmesini, hiç cevap bile vermeyen firmaların olduğu ortamda işini iyi yapan firmaların hakkını vermek lazım.