-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siteniz bence içerik açısından kötü durumda değil ancak alexa sıralamanız berbat durumda. Bence alexa taktikleriyle sıralamanızı yükseltip tekrar deneyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayır tam olarak neden bu değildir. Ancak şunu belirteyim. Siteye ilk girdiğimde tema hoşuma gitti. içeriklere kısa bir göz gezdirdim. Kaliteli duruyor. Ancak alexa sıralamasına bakınca sitenin daha yeni ya da kaderine terk edilmiş (sitenin ne zaman açıldığını bilmediğimden) olduğu algısı oluştu bende. O nedenle bir tavsiye olarak alexa sıralamasını yükseltmesi gerektiğini belirttim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hayır tam olarak neden bu değildir. Ancak şunu belirteyim. Siteye ilk girdiğimde tema hoşuma gitti. içeriklere kısa bir göz gezdirdim. Kaliteli duruyor. Ancak alexa sıralamasına bakınca sitenin daha yeni ya da kaderine terk edilmiş (sitenin ne zaman açıldığını bilmediğimden) olduğu algısı oluştu bende. O nedenle bir tavsiye olarak alexa sıralamasını yükseltmesi gerektiğini belirttim.
Site daha yeni 1 aylık alexa sıralamaları da yeni geldi sisteme zaten. güncel tuttukça düşecektir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alexa düşürme yöntemleri mevcut. Kısa sürede belli bir yere gelebilirsiniz alexa konusunda. 10-15 yazı daha girip alexayı düşürün bide öyle deneyin. :)
7T7
Gerçekçi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Allah Ne Verdiyse
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tek eksik olan çerez politikası sayfası, ve sitenize giren kullanıcıların çerezlerin kullanıldığının bilgisini vermek.. Bu 2 seçeneğini yerine getirin 2 günde onaylanacağı kesin :)
Ek olarak: 29 içerik ile adsense hesabım onaylanmıştı bir kaç ay önce.
Site haritası oluşturmayı da ihmal etmeyin derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
index çok az. Sitede 150 tane içerik de olsa 50 indexle onaylanması zordu zaten. indexlerin artmasını bekleyin.