Merhabalar.7 yıllık bir tecrübe ve birçok sitede editörlük deneyimi ile sizlere makale ve editörlük hizmeti yapmaktayım.Yazılarım %100 seo uyumlu yazılır.Kesinlikle makalelerim google tarafından sevilir.Öyle sıradan yazarlar gibi bir sayfaya bağlı kalmam.Konunuz önce 1 saat araştırılır ve de anahtar kelimeler bulunur.Daha sonra hangi yardımcı kelimeler kullanılması lazımdır araştırılır.
Bu anahtar kelime ve yardımcı kelimeler makaleye en uygun oranlarda(googlenin sevdiği şekilde) dağıtılır.Ve bunu yaparken tamamen yazıları özgün yazıyorum.Fiyat ise 100 kelime=1.75 Tl'dir.
Belki fiyat wmaracına göre biraz yüksek olabilir ama sadece makalemle size yükselme garantisi dahi verebilirim(sitenizin durumuna bağlıdır.)Aynı zamanda yazılarımda seo uyumu,anahtar kelime ve yardımcı kelimelerin kullanımı vs. sıkıntı yaşarsanız paranız iadedir!
İsteyene özel EDİTÖRLÜK hizmeti de vermekteyim.
Ayrıca sitelerinize SEO hizmeti de vermekteyim.Dilerseniz sitenize ücretli olarak SEO danışmanlığı yapabilirim.Ama bu konuda bütçesi olmayanlar lütfen PM atmasınlar.
İletişim için skype: onderharun@hotmail.com