-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba, bir yıllık bir internet sitem var. Eğitim üzerinde güncel yazıları ve farklı içerikler sunuyoruz. Hitte 2 binden aşağı düşmüyor, fakat bir türlü gelir elde edemiyorum.
Adsense her seferinde sebep bildirmeden reddediyor. Farklı reklam şirketlerinden Advoly kullandım çok memnundum onlarda reklam politikalarını değiştirdiklerini ve bu yüzden bizimle çalışmayacaklarını söylediler.
Arkadaşlar ne yapmalıyım. Biriniz yardım etsin artık bu kadar emeği karşılıksız bırakmaktan bıktım.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Warez tema , warez herhangibir içerik , yeterli index bulunmaması , yada yeteri kadar organik hit gelmemeside olabilir ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Holiqan , öncelikle adsense başvurusu yaparken yeni bir gmail hesabı açın bu hesap adınız ve soyadınız'dan oluşsun eğer alınmışsa yaşadığınız şehrin plakasını sonuna ekleyerek alın. Sonra gerçek prrofil resimlerinizi ekleyin ardından hesabınızla google+ açın ve bir kaç paylaımlarda bulunun profil resminizde gerçek olsun herşeyiniz gerçek olmasına dikkat edin daha sonra başvuru yapın yeni gmail üzerinden muhtemelen onay alacaktır.
Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Holiqan , Hayır sitenizin adını herhangi bir adsense olmadığından dolayı böyle bir sorun teşkil etmeyecektir. Fakat gmail hesabınızın doluluk oranı yani profiniz tam dolu ve gerçekci bilgilerle dolu olmasına özen gösterin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Kolay gelsin.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Farklı bir güncel blog açın ve onla adsense alıp ana sitenizi de site yönetimi nden ekleyip kodları ekleyin reklam için.
2 kişi bu mesajı beğendi.