-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar savunma sanayi üzerine emek harcayarak yazılar yazdığım yerli silahları tanıttığım bir blogum var. Artık gerekli vakti ayıramıyorum.
Neyse konuya geçeyim blogger yapısındaki sitemi normal web sitesine dönüştürerek kendi yazdığım yazıların üstüne 30, 40 kadar kaliteli, seo uyumlu makale alsam adword yada başka reklamlarla kazanç sağlayabilirmiyim merak ediyorum ?? Cevaplarınız için teşekkürler.
Web tasarımın doğru adresi >w3tasarim.com<
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
adword ile google ye reklam verirsiniz. Bahsetmek istediğiniz adsense sanırım. Blogun hitleri önemli kazanç elde etmesi için. Ve kesin adsense alacağı belli de değil. Dilerseniz adsense çalışması yapabiliriz. İyi çalışmalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostum dediğin gibi olsa herkes alır ve kazanç sağlardı.
fazla makale almak yerine var olan makelerini geliştir. Websitenin anahtar kelimeleri üzerinde yoğunlaş. Eğer 6 aydan daha eski bir websitesiyse seo çalışması yaptır düzgün bir tane.
Eğer websiteden para kazanmak istiyorsan bunun 1.şartı para kazanabilceğini umursamamaktır.
https://www.apkprogram.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selcukcaglayan adsense hocam yanlı yazmısım.Şuan bloggerımın açık zaten adsense'i ..Yine sizin dediğiniz çalışma nedir ayrıntıları pm atarsanız teşekkürler.
Metin2Blog haklısınız hocam seo en önemlisi onuda düşünüyorum tabiki.Türkiyenin ürettiği savunma sanayi ürünlerini ayrıntılı olarak yayınladıktan sonra belli aralıklarla güncellemeyi düşünüyorum.En güzeli ticari kaygı taşımadan bakmaktır ama şuan buna proje gözüyle bakıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Süreklilik önemli ben sık içerik girilmesinden yanayım.Mevcut sitenizi normal bir siteye dönüştürmek derken ? eğer isim değişikliği vs olacaksa olabilir tabi ki 301 yönlendirmesiyle normal site gibi devam edersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
narinhosting 30 makale alırsam belli aralıklarla; 3 günde bir gibi girmeyi düşünüyorum böylelikle indexlenmesi ve sürekliliği sağlanmış olacak.Şuanda sitem blogger platformunda bulunuyor.Kendi tasarladığım bir yapıda sunmak istiyorum.(HTML-CSS)