lostyazilim
tr.link

Makale ve Site kazanç ilişkisi

7 Mesajlar 903 Okunma
acebozum
tr.link

ahmet09 ahmet09 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 191
  • Beğeniler 46 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar savunma sanayi üzerine emek harcayarak yazılar yazdığım yerli silahları tanıttığım bir blogum var. Artık gerekli vakti ayıramıyorum.
Neyse konuya geçeyim blogger yapısındaki sitemi normal web sitesine dönüştürerek kendi yazdığım yazıların üstüne 30, 40 kadar kaliteli, seo uyumlu makale alsam adword yada başka reklamlarla kazanç sağlayabilirmiyim merak ediyorum ?? Cevaplarınız için teşekkürler.

Web tasarımın doğru adresi >w3tasarim.com<
wmaraci
reklam

selcukcaglayan selcukcaglayan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 11 / 61
  • Ticaret 9, (%89)
adword ile google ye reklam verirsiniz. Bahsetmek istediğiniz adsense sanırım. Blogun hitleri önemli kazanç elde etmesi için. Ve kesin adsense alacağı belli de değil. Dilerseniz adsense çalışması yapabiliriz. İyi çalışmalar

Metin2Blog Metin2Blog ApkProgram.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 137
  • Beğeniler 10 / 20
  • Ticaret 1, (%100)
Dostum dediğin gibi olsa herkes alır ve kazanç sağlardı.

fazla makale almak yerine var olan makelerini geliştir. Websitenin anahtar kelimeleri üzerinde yoğunlaş. Eğer 6 aydan daha eski bir websitesiyse seo çalışması yaptır düzgün bir tane.

Eğer websiteden para kazanmak istiyorsan bunun 1.şartı para kazanabilceğini umursamamaktır.

https://www.apkprogram.com/

• Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 191
  • Beğeniler 46 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
selcukcaglayan adsense hocam yanlı yazmısım.Şuan bloggerımın açık zaten adsense'i ..Yine sizin dediğiniz çalışma nedir ayrıntıları pm atarsanız teşekkürler.
Metin2Blog haklısınız hocam seo en önemlisi onuda düşünüyorum tabiki.Türkiyenin ürettiği savunma sanayi ürünlerini ayrıntılı olarak yayınladıktan sonra belli aralıklarla güncellemeyi düşünüyorum.En güzeli ticari kaygı taşımadan bakmaktır ama şuan buna proje gözüyle bakıyorum.

wmaraci
wmaraci

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
Süreklilik önemli ben sık içerik girilmesinden yanayım.Mevcut sitenizi normal bir siteye dönüştürmek derken ? eğer isim değişikliği vs olacaksa olabilir tabi ki 301 yönlendirmesiyle normal site gibi devam edersiniz.

• Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 191
  • Beğeniler 46 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
narinhosting 30 makale alırsam belli aralıklarla; 3 günde bir gibi girmeyi düşünüyorum böylelikle indexlenmesi ve sürekliliği sağlanmış olacak.Şuanda sitem blogger platformunda bulunuyor.Kendi tasarladığım bir yapıda sunmak istiyorum.(HTML-CSS)

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
ahmet09 Anlıyorum, tabi ki olabilir.Ancak eğer para kazanmak istiyorsanız belirli otoriteye ve doygunluğa sahip olması lazım sitenizin.Hergün 1 makale ideal bu durum için.Aylık 30 makale alırsınız size maliyeti 90 tl olur ama düzenli bir şekilde ilerlerseniz ve sektörü tutturursanız o 90 Liranın kaç katı size dönüş sağlar ilerleyen dönemlerde.
ahmet09

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al