Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Malesef olmamış, logo tasarlayarak dahada üretken bir zekaya sahip olabilirsin.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Firma Rehberi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
güzel bir çalışma bence hocam ellerinize sağlık.
2 kişi bu mesajı beğendi.
wildturk1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu ttür çalışmalar görecelidir ama özetle verilmek istenen mesaji vermiş sadece ben şu konuda birşey söyleyebilirim türkçe karekterler firar mı etti olmamis hic :) e ğ ç ş i ler firarda :) ve çok manidar bir çalışma olmuş bursa belediyesi bu adamı hakkatten getiriyormu
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
amatör illüstratör
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam "olmamış" diye birşey yoktur.. birkaç önerim olacak; fotoğrafın üzerine kullandığınız şehir layerını fotoğrafın boş alanlarında bırakmayın, arkaplandaki kalıntıları silin ki üsttekine özel bir efekt olduğu anlaşılsın (
http://prnt.sc/cff9yh -
http://prnt.sc/cff9zx). Font konusunda, ana tasarım (sizin çalışmanızdaki fotoğraf) eğer düz bir şekle sahip değilse fontu buna göre seçmeniz iyi olur. düz bir font kullanırsanız bu ana tasarımı patlatmanıza, öne çıkarmanıza yardımcı olur. Font kenarları da fotoğraf ile aynı olunca ikisi de pasif gözükür. Öne çıkarmanız gereken texti ise diğerlerinden küçük yazmanız pek fayda etmez, bunun yerine aynı fontun bold ve light sürümlerini deneyin.. iyi çalışmalar hocam.
medyabiz.net / insta: dr_shevek
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence tasarım olarak kötü ama fikir olarak güzel bir iş diyebilirim.Renk tonu ve font olayını sevmedim ve arkaplan çok boş olunca böyle soft birşey çıkmış, bildiğim kadarıyla bu adam dj di sanırım o yüzden onun işiyle ilgili daha canlı parlak efektif şeyler olabilirdi, ellerine sağlık :)
Grafik tasarımı konusunda danışmak istediğin benim senden senin benden birbirimize katabileceğimiz şeyler olduğunu düşünüyorum, yardımlaşmak adına istersem skype ekleyebilirsin tanışır arkadaş olur birlikte bir kaç iş yapabiliriz belki :)