lostyazilim
tr.link

Aynı IP'den Gelen Yorumlar İşe Yaramaz Mı?

28 Mesajlar 3.576 Okunma
lstbozum
tr.link

AdnanSimge AdnanSimge Adnan Simge Zaimoğlu Telefon Onaysız
  • Üyelik 02.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 50 / 45
  • Ticaret 30, (%93)
Peki arkadaşlar ben bir soru sorayim , lutfen bana verilen cevaba beni etiketleyin.

160 farklı konu içine her konuya 4 adet yorum yazılacak,her konuya 1 er kişi yazacak. Yani yorumlar bot değil organik.her konuda 4 farklı ip den 4 yorum, ancak 160 konuya da yorum atılan sadece toplam 4 ip. Sorun olurmu sizce faydalı mıdır ya da?

wmaraci
reklam

unal10 unal10 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Ü** U**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 28 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Peki arkadaşlar ben bir soru sorayim , lutfen bana verilen cevaba beni etiketleyin.

160 farklı konu içine her konuya 4 adet yorum yazılacak,her konuya 1 er kişi yazacak. Yani yorumlar bot değil organik.her konuda 4 farklı ip den 4 yorum, ancak 160 konuya da yorum atılan sadece toplam 4 ip. Sorun olurmu sizce faydalı mıdır ya da?

Bu da güzel bir bakış açısı :)

PALA44 PALA44 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilişim Teknolojileri
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** O**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 23 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Hem organik hem de sahte olsun her türlü yorum faydalıdır:)
Burada önemli olan aslında yorumların hangi zaman aralıklarında yapıldığıdır. Eğer tek seferde yorumları yazıp çıkacaksanız bunun pek bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Ancak organik yorummuş gibi farklı zaman aralıkları ile yazılan yorumlar o yazıyı google gözünde üst sıralara çıkarıyor.

Çünkü her yorum yazıldıktan sonra yazıya gelen google botları o yazıyı güncellenmiş olarak görüyor. Google ın güncel yazılara verdiği değerin hemen hemen bu konudaki bütün makalelerde vurgulandığını görüyoruz...

wordpress için denenmiştir.

ekin0011 ekin0011 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 45 / 17
  • Ticaret 8, (%88)
Google ip konusuna dikkat ediyor mu bilmiyorum ama yorum gerçekten değerli. Forumda biri vardı deneme yapmıştı hatta . Sitesinden bir kaç konu seçip o konulara gelen fake yorumları alıp kendince yorumlayıp onaylamıştı
O konularda sitedeki diğer konulara oranla ciddi şekilde yükselmişti

Yani fake yorumları bile alıp düzenleyip onaylamak yararlı bir durum . Google ipleri bilse böyle yükselme olmazdı bence

wmaraci
wmaraci

Gokhan0719 Gokhan0719 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sıvacı ustası
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 29 / 81
  • Ticaret 11, (%100)
ip diye bir olay yoktur google yazılan yorumun kalitesine bakar böyle bir şey söz konusu değil

Örnek vermek gerekirse ; 1 site yöneticisi aynı ipten binlerce konu açıyor. O halde her konu açtığında ip mi değiştirecek site sahibi.

Önemli olan yazılan metindir. Bunu unutmayın.

turkojen34 turkojen34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 459 / 444
  • Ticaret 53, (%100)
Yaptığınız yorumları wp panelinden onaylarken düzenleyerek ıp adresi yerine farklı ıp girin google lokasyon bilginiz açıksa hangi siteye giriş yapılmış yorum gönderilmiş farkında.Sürekli aynı ıpdenyorum yazıp onaylarsanız ileride sıkıntısını görürsünüz

alast4ir alast4ir http://enginonal.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 17 / 59
  • Ticaret 1, (%100)
ocak ve şubat aylarında 2 aylık bir yorum grubu kurmuştuk 8 10 arkadaş ile, günlük yorumlaşıyorduk ve hem kolaylık hemde takip açısından sayıyı bi 5 de karar kılıp devam ettik bir süre daha.O 2 aylık yorum trafiğinde hem alexa hemde google sıralamalarında gözle görülür el ile tutulur gerçek anlamda faydasını görmüştük.Ki gruptaki arkadaşların birçoğu bundan büyük kazanç ve fayda sağladı.Benim kendi kişisel deneyimim bu yönde.

Kişisel Blog | http://enginonal.com.tr

JumperTech JumperTech Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 820 / 523
  • Ticaret 19, (%100)
Ne kadar saçma sapan yorum yazmışsınız vay be ne kadar saçma kişiler varsa saçma yorum yazmış.

Google blogger hariç hiç bir sistemde yorum yazanların ip adresini göremez. Ne saçma sapan hayalleriniz var...
burakisci

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al