-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
30, (%93)
Peki arkadaşlar ben bir soru sorayim , lutfen bana verilen cevaba beni etiketleyin.
160 farklı konu içine her konuya 4 adet yorum yazılacak,her konuya 1 er kişi yazacak. Yani yorumlar bot değil organik.her konuda 4 farklı ip den 4 yorum, ancak 160 konuya da yorum atılan sadece toplam 4 ip. Sorun olurmu sizce faydalı mıdır ya da?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki arkadaşlar ben bir soru sorayim , lutfen bana verilen cevaba beni etiketleyin.
160 farklı konu içine her konuya 4 adet yorum yazılacak,her konuya 1 er kişi yazacak. Yani yorumlar bot değil organik.her konuda 4 farklı ip den 4 yorum, ancak 160 konuya da yorum atılan sadece toplam 4 ip. Sorun olurmu sizce faydalı mıdır ya da?
Bu da güzel bir bakış açısı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hem organik hem de sahte olsun her türlü yorum faydalıdır:)
Burada önemli olan aslında yorumların hangi zaman aralıklarında yapıldığıdır. Eğer tek seferde yorumları yazıp çıkacaksanız bunun pek bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Ancak organik yorummuş gibi farklı zaman aralıkları ile yazılan yorumlar o yazıyı google gözünde üst sıralara çıkarıyor.
Çünkü her yorum yazıldıktan sonra yazıya gelen google botları o yazıyı güncellenmiş olarak görüyor. Google ın güncel yazılara verdiği değerin hemen hemen bu konudaki bütün makalelerde vurgulandığını görüyoruz...
wordpress için denenmiştir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Google ip konusuna dikkat ediyor mu bilmiyorum ama yorum gerçekten değerli. Forumda biri vardı deneme yapmıştı hatta . Sitesinden bir kaç konu seçip o konulara gelen fake yorumları alıp kendince yorumlayıp onaylamıştı
O konularda sitedeki diğer konulara oranla ciddi şekilde yükselmişti
Yani fake yorumları bile alıp düzenleyip onaylamak yararlı bir durum . Google ipleri bilse böyle yükselme olmazdı bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sıvacı ustası
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ip diye bir olay yoktur google yazılan yorumun kalitesine bakar böyle bir şey söz konusu değil
Örnek vermek gerekirse ; 1 site yöneticisi aynı ipten binlerce konu açıyor. O halde her konu açtığında ip mi değiştirecek site sahibi.
Önemli olan yazılan metindir. Bunu unutmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Yaptığınız yorumları wp panelinden onaylarken düzenleyerek ıp adresi yerine farklı ıp girin google lokasyon bilginiz açıksa hangi siteye giriş yapılmış yorum gönderilmiş farkında.Sürekli aynı ıpdenyorum yazıp onaylarsanız ileride sıkıntısını görürsünüz
alast4ir
http://enginonal.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ocak ve şubat aylarında 2 aylık bir yorum grubu kurmuştuk 8 10 arkadaş ile, günlük yorumlaşıyorduk ve hem kolaylık hemde takip açısından sayıyı bi 5 de karar kılıp devam ettik bir süre daha.O 2 aylık yorum trafiğinde hem alexa hemde google sıralamalarında gözle görülür el ile tutulur gerçek anlamda faydasını görmüştük.Ki gruptaki arkadaşların birçoğu bundan büyük kazanç ve fayda sağladı.Benim kendi kişisel deneyimim bu yönde.
Kişisel Blog | http://enginonal.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Ne kadar saçma sapan yorum yazmışsınız vay be ne kadar saçma kişiler varsa saçma yorum yazmış.
Google blogger hariç hiç bir sistemde yorum yazanların ip adresini göremez. Ne saçma sapan hayalleriniz var...
1 kişi bu mesajı beğendi.