-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
gamelebi.com adlı sitem için 1 ay önce dmoz başvurusu yapmıştım wm aracı site analizinde her gün yaptığım gibi index ve alexa değerleri için analiz ediyordum. Dmoz Kaydı : Var yazısını görünce inanamadım güncellemesi için tekrar tıkladım tekrar var dedi bir daha tıkladım bir daha dedi :D Sonra dmoza girip arama yaptım ne olur ne olmaz bakayım belki bir yanlışlık vardır diye meğer cidden eklenmiş.
Şimdi asıl merak konusu şu Dmoz kaydı olan sitelerin google gözündeki değeri ne kadar artıyor ? Seo ya önemi ne kadar büyük bunu bilen arkadaşlar belirtirse çok sevinirim.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
x** x**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öncelikle hayırlı olsun. Sitede ilgimi çeken bir konu oldu ve gireyim dedim lakin çıkan reklamın bir süre sonra sinir bozucu olması sebebiyle okumadan çıktım. Benim size önerim reklam yerleştirmenizi sabit bir hale bürümeniz. Ben mobilden girdim. Her mobilden giren bu tip bir şikayetle karşılaşırsa siteniz açısından kötü olur. Bu benim naçizane tavsiyem. Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
konu dışı olacak ama sitenizdeki splash reklam ekran boyutu mobile indirgendiğinde kapatması zorlaşan bir hal alıyor ve google sitenizi cezalandırabilir yeni güncelleme ile.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Reklam konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum. Sorunuza gelecek olursak, arama motorlarında ciddi bir yükseliş ivmesi kazanacaksınız.
Yakında
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Dmoz'un pek bir etkisini beklemeyin. Googlu backlink konusunda dışa bağımlılığı azalttığı için bu kriteri epey indirgedi. Kendi birkaç sitem de dmoz dizinin de ama öyle aman aman yükseliş görmedim.
Onun yerine kaliteli yerlerden link aldığınızda çok daha hızlı yükselirsiniz. Dmoz'a girmek bir artı evet ama çok da etkisi olmadığı için kendinizi kaptırmayın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Şevkinizi kıracak bir şey yok. Bilakis daha çok heves etmelisiniz. Şimdi Dmoz öyle bir hale geldi ki tamamen editörlerin keyfine göre siteler ekleniyor. İstediğini ekleyip istemediğini eklemedikleri bir sistemi siz olsanız referans alır mısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Her şeyin başı özgün ve kaliteli içerik. :)