-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
İyi geceler, öncelikle herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Örgü ve sağlık sitem var yalnız makaleleri dergilerden alıyorum. Dergiden almadan önce rakip örgü sitelerinde var mı yok mu google da cümle cümle aratıyorum ve yarısından çoğu çıkıyor ve kendi klavyelerinden hiçbir şey yazmıyorlar sadece örgü resmi ve yapılışını yazıp paylaşıyorlar. Şimdi benim demek istediğim: Onların paylaştıkları konuları bende kendi sitemde paylaşsam(yapılış yazısı aynı olacak) sadece kendi cümlelerimden 2-3 tane cümle yazıcağım. Adsense açısından kopya içerik olarak mı tanımlanır yoksa bir şey olmaz mı?
Tekrardan iyi geceler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%96)
Googlede standartlar kopya olarak algılanmaz. Kopyala yapıştır yerine örneğin rakip site "İğneyi ipten geçiriyoruz" şeklinde yazdı ise sizde "Bu aşamada iğneyi ipten geçirmemiz gerekiyor" şeklinde yazarsanız kopya olarak algılanmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Adsense sorun çıkmayabilir ama özgün olmaz. Google sonuçlarında olumsuz etkisi görülebilir. Normal bir "plagarism" kontrol eden site bile 2-3 saniye içinde özgünlük oranını çıkarıyor. 2-3 cümle ekleyip birkaç kelimeyi değiştirirsen, görselleri de biraz oynayıp ismini değiştirip kullanırsan olay çözülür. Gönlünce kopyala yapıştır yapabilirsin böylece. Ama kesinlikle sağlıklı olmaz ve ziyaretçi çekmez orası ayrı konu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam yalnız site zaten kadınlar üzerine kısacası örgü sitesi. Söylemiş olduğunuz: "İğneyi ipten geçiriyoruz" şeklinde yazdı ise sizde "Bu aşamada iğneyi ipten geçirmemiz gerekiyor" gibi yaparsam nasıl ziyaretçi kaybı yaşayabilirim onu anlamadım.