-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yardım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Web sitemizde yayınladığımız içeriklerin, diğer sitelere göre daha alt sıralarda yer bulmasının nedeni nedir.
Örnek vermek gerekirse, a sitesi kötü bir içerik hazırlamış olmasına rağmen, yayınladığı içerik 1. sırada yer alırken,
Aynı konu hakkında daha kaliteli bir içerik hazırlayan b sitesi, 2. sayfada yer almaktadır. Bunun sebebi nedir?
Google artık pagerank değerine de önem vermiyor. her iki sitenin de aynı yaşta, seo çalışması yapılmamış olduğu değerlendirildiğinde, b sitesine google' ın bir kısıtlaması söz konusu olabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
A sitesinin diğer içerikleri daha kalitelidir. Genel olarak o konuda daha uzman olduğu için basit olarak da benzer bir şeyi anlattiginda Google aaa bak bu uzman o yüzden de onu one alayim diyebilir.
Semantic ve SEO Uyumlu Kurumsal PARAVAN BLOG Hizmetleri. Detaylar için SKYPE: r10gokcag
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhabalar, sebebi budur demek yanlış olur.
Google'ın geliştirmiş olduğu yüzlerce farklı algoritma mevcut ve bu algoritmaların bir çoğunun nasıl çalıştığı bilinmemekte.
Sitede geçirilen zamandan tutun da hemen çıkma oranları gibi kriterler en büyük etki edenler arasında sayılabilir.
Burada kaliteden kastınız tam olarak ney oluyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yardım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kalitesizden kastım, kopya içerik, benzer kelimeler, alakasız içerik, laf olsun torba dolsun diye yazılmış, kullanıcılara çok fazla yarar sağlamayan içerikler.
Ek Olarak: bazen bir konu hakkında hazırlamış olduğum çok kaliteli bir içeriğin, bu işten anlamayan, alakası olmayan, saçma sapan web sitelerinden daha değersiz görülmesi (daha alt sırada olması) canımı sıkıyor. Acaba diyorum, diğer içeriklerim de mi sorun var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hangi içerik daha eski ise sıralamada önde olması daha kolay oluyor . Kalitesiz içerik olabilir ama demekki konu kullanıcıları sitede tutabilecek seviyede. Giren kişi bune diyip çıksaydı o noktada olmazdı
Tek bir parametre yok içeriğin önlerde olması için
anahtar kelime kullanımı , domain authority page authority , sosyal medya paylaşımlar , o içeriğe verilen iç linkler ve referans olarak gösterilen dış linkler bir çok sebebi var
Öncelikle içeriği seo uyumlu bir hale getirmenizi önerim (google keyword planner yardımıyla) h1 h2 başlıkları uygun olsun url kısa olsun bununda etkisi var . Bir çok şey var ama aklıma gelen bunlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
alan adı oteritesinin önemi büyük diyebilirim.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
alan adı otoritesi diyorum bende :)
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yardım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Otoriter bir alan adı nedir peki, kaliteli içerikler üreten mi? yani kalitesiz içeriği olmayan.
aynı yere mi geliyoruz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sabaha kadar tartisin bulamazsınız ıvır zıvır yazılar kopya içerikler olduğunu düşünüyorsanız şikayet edin spam cezası alsin yapacağınız tek şey bu bence
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
bu sorunun bir cevabı yoktur. google ne derse o olur..