lostyazilim
tr.link

.net Olan Bir domain hakkında

7 Mesajlar 898 Okunma
lstbozum
tr.link

3EBilisim 3EBilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 18 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaslar herkese iyi bayramlar dilerim. bir alan adı var .net uzantısı boş ve anahtar kelimeler aranma hacmi çok yüksek ekte resimde sundum size sizin öneriniz nedir ? .net olması sorun olurmu , sağlam içerikler ve ekip çalısmasıyla birşeyler olurmu ? arhive.org tan baktığımda 2000 ylından bu yana kayıt edilmiş ama site kurulmamıs sadece bazı alan adları satısı sitelerinde 2-3 bine satışa koymuş

wmaraci
reklam

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)
aynı domainin diğer uzantılarına kayıtlı sitelere bir bakın hocam çok sağlamlarsa bence hiç bulaşmayın. Bir de satışı yapılan şeyler mi bunlar? yani anahtar kelime için adwords reklamları ne sıklıkla kullanılıyor. Mesela hosting.com.tr kelimesinde birinci ama hosting yazdığınızda ana sayfanın tamamı reklam dolu oluyor bu adamlar bazen 2. sayfaya kayıyorlar, anlatabilmişimdir umarım :)
3EBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

I Love Yandex Money

• Üyelik 25.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 18 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
Makalepaneli merhaba , evet söylemek istediğinizi gayet iyi anladım hocam :) .com u alınmıs ama site kurulmamış boş duruyor .com.tr clup istanbul org bunlarda boşta alınmamış. ama anahtar kelimelerle ilgili birçok site var tabiki , bana faydası şu olur , o kategoride forum konusunda en kolay akla gelen site olur , birde içeriklerle alan adının uyumu seo açısından iyi olur :) güçllü rakipler var tabi ama bilmiyorum yinede :)

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)

3EBilisim adlı üyeden alıntı

Makalepaneli merhaba , evet söylemek istediğinizi gayet iyi anladım hocam :) .com u alınmıs ama site kurulmamış boş duruyor .com.tr clup istanbul org bunlarda boşta alınmamış. ama anahtar kelimelerle ilgili birçok site var tabiki , bana faydası şu olur , o kategoride forum konusunda en kolay akla gelen site olur , birde içeriklerle alan adının uyumu seo açısından iyi olur :) güçllü rakipler var tabi ama bilmiyorum yinede :)

maddi durumunuz ve zamanınıza göre karar verebilirsiniz :)

I Love Yandex Money
wmaraci
wmaraci

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Alınan diğer uzantılı domainlerin geçmiş kaydına bakın Buradan kullanılıp kullanılmadıgı hakkında fikir sahibi olursunuz ayrıca Projenize harcayacağınız Para Zaman Ekip varsa elbette kazanıcaksınız bunlar elinizde olduğu sürece
3EBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

• Üyelik 25.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 18 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
SizinWeb merhaba 2010 yılından 2015 yılına kadar kayıtlı durmus site kurulmamıs adece bazı e ticaret ve domain sitelerinde 2 -3 bin tl arasu satışa sunulmuş . 2016 da boşa düşmüş :S

Ek Olarak:

Makalepaneli adlı üyeden alıntı

maddi durumunuz ve zamanınıza göre karar verebilirsiniz :)

7 kişiyiz hepsi mühendislik fakültesinde öğrenci :) forum kurup birşeyler yapıcaz bakalım alan adını satın alınca bruaya yazacağım birazdan :) ozamanki görüşünüzü alıcam :)
SizinWeb

kişi bu mesajı beğendi.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Şu an bu konu ya yakın ve ilgilendiren bir yazı paylaştım yeni açtıgım forumda burayada yazayım müsadenizle
Buyrun
Merhaba arkadaşlar Aldığımız yada almayı planladığımız Domain (Alan adları)nın daha önce ne zaman alındığını yada ne süre ile kullanıldığını nasıl öğrenebiliriz diyorsanız archive.org/web Bu konuda sizlere yardımcı olacaktır. Yapmanız gereken tek şey Almış olduğunuz Alan adını yada almayı planladığınız İsmi uzantısı ile beraberce yazarak sorgulamak bu şekilde daha isabetli ve güzel sonuçlar elde ederek Web siteniz için Güzel ve etkili Domain'ler bulabilirsiniz.
Kaynak: http://www.domainalani.com/showthread.php/85-Web-sitelerinin-gecmis-kaydini-buradan-gorebilirsiniz

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al