-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
xiaomi mi4 var bende, bu telefon iphone 5s'ten daha stabil. Her cuma gelen güncelleme xiaomi'nin kalitesini gösteriyor. Telefonun özel tema uygulaması mevcut, binlerce tema seçeneğiniz var.
Xiaomi olumlu yönleri: stabil, asla donmaz, hiçbir zaman yavaşlamaz(ıphone modellerinde olduğu gibi gelen işletim sistemi öncekinden daha büyük değil, miui 8 miui 7'ye nazaran daha az yer kaplıyor), malzeme kalitesi mükemmel ötesidir, telefona ait her şeyi aliexpress'ten çok ucuza alabilirsiniz. Tam şarj dolum süresi 1 saati geçmez
olumsuz yönleri: normal telefonlardan daha fazla ısınır, satmak isterseniz zarar edersiniz, servis dışında tamir ettirme şansınız yok
Gözünüz kapalı Mi 5'i alabilirsiniz. Eğer o kadar çıkamam diyorsanız redmi note 3 pro'yu da tavsiye edebilirim. Ancak bunu donanımhaberde bir adam satıyor 830 TL olması lazım. bu konuda bayaa ünlenmiş birisi
I Love Yandex Money
Maybe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Analist
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Asus garanti dahil kendi bünyesinde ki bir çok kişi açık konuşuyorum hanzodur. Telefonnlari nerede hangi servise verdiklerini kimle çalıştılarını unutan bir firma. Hiç kullanmadığım aksesuarlar da hassr göstermeleri ayrı birşey. Asus merkezi arayıp mailler de ki görüşmelerimiz ile sizi mahkemeye vereceğim demem üzerine neredeyse iade için eve geleceklerdi.
Bilgisayar olarak beğenirim ama telefon konusunda tam bir gerzek ekibe sahipler. Bunun için asus telefon sevmiyorum. Teknosa konusuna hiç girmeyelim mobilim