kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Arkadaşlar çok güzel bir projem var. Uzun zamandır düşünüyorum. Biliyorum ki bunun için özel bir script olmalı. Ama şuan buna ayıracak sermayem yok. Ancak ilk bahara olabilir.
O zamana kadar da boş durmak istemiyorum. Siteyi wp olarak açayım biraz hit yapayım google sevsin diye düşünüyorum. Param olunca da özel bir şey yazdırrım.
Aklıma takıldı bu wpden sonra başka özel bir yazılım zor mu olur ?
Bunu yazacak kişi çok mu yorulur ?
Bence zor görünmüyor ama bu işler nasıl oluyor diye bir de sizin fikrinizi alayım dedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Işin detayları önemli, sadece siz icerik girecekseniz 301 yonlendirme yapıp script alt tapisindaki permalikleri de wordpress gibi duzenleyip tek gecede tasirsiniz ama mutlaka index tarziniz ve sureniz degisecektir, wordpress ile kiyase edilecek sayili script var.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tadilat Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Geçen bir arkadaşa iş verdim Script*imi worldprese kodladı makul fiyata düşünoyrsan pm sini verebilirim sana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Computer Teacher
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeniden kodlanacaksa bu kolaylık açısından bir artı diye düşünüyorum. Wpden indirdiğin tablolarını yeni sitendeki dbye göre değiştirip yeni scriptin dbsine upload edebilirsin veya eğer tabloları wpdeki gibi kodlarsan, wpden verilerini indirip yeni scriptin dbsine yüklersen sorunsuz çalışacaktır diye düşünüyorum kanaatimce, link yapısını da aynı yaparsan googledaki urlleri de korumuş olursun belki. tabi yine gerekli düzenlemeleri yaparsın tabloda.. her halükarda bir profesyönelden destek almak gerekecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tadilat Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Var olduğunu düşünüyom ama daha öncedende olanlar vardı hepsi birikince msj aldım hatalarla ilgili öyle farkına vardım yoksa farketmiyordum.
1 kişi bu mesajı beğendi.