-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Numaramı yıllar aradan sonra yeniden turkcell'e taşımak istiyorum. tıpkı diğer operatörler gibi turkcell de tüm kampanyalarını internet sitesinde paylaşmıyor. gnctrkcll için aylık maksimum 40 tl ücrete 4 veya 5 gb internet alabileceğim bir kampanyası var mıdır?
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
internet sitesinde vardır ama bulmak çok zor diye biliyorum. ayrıca gençtürkcell için ayrı bir sitesi var
orda daha detaylı oluyor. gençturkcell'in haftada 2 gün sinema pizza gibi kampanyaları dışında diğer
operatörlerden avantajlı olacağını düşünmüyorum. woops yada freezone da bakabilirsin fazla bir
fark yoktur.. kadınlar klubünden 15 lira indirimli tüp alınıyor Turkcellde bunun dışında avea ve
vodafone daha fazla konuşma ve internet sunuyordur...
nasıl oldugunu sorma ama ben avea kullanıyorum 2 hattımla ayda 30 liradan az ödüyorum 10-15gb
internet 1000 dakkaya yakın konuşma ve sms veriyor
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Turkcell'in ve Gnctrkcell'in sitelerinde bulunan paketlerin dışında birçok kampanyalar mevcut fakat sitede bunlar bulunmuyor. Bunları müşteri temsilcisi ile ayarlayabiliyorduk ama Canlı Hizmet ve SMS ile ulaşabilmeye yarayan tüm Canlı Hizmetler kapatılmış.