-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Founder & CEO of Pikide Limited.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende çok düşündüm ama en çok düşündüğüm şeyde gelir nasıl elde edeceğimdi aslında bu bilgisayarda olan en saçma sorulardan birisi bunu öğrendim.Özgün bir içerik ve kendinize inanmanız ile güzel işler başarabileceğinizi düşünüyorum en basitinden örnek isterseniz sahibinden'nin sahibi nasılsa tutmaz boşver diyip sahibinden sitesini kurmasaydı :) şu an elde ettiklerine sahip olamayabilirdi Domain bulma işinde kendine güveniyorsan başarılar dilerim.Binevi oyunlar hakkında kendi yorumlarını yazman gerekecek bu iştede en çok sosyal medya yardımcı olur diye düşünüyorum youtube ile başlayıp siteye taşıyabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Teknoloji alanında güzel bir domain bulmak imkansıza yakin birşey ancak satın alabilirsiniz
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Anyonuyo.com tersten okunușuna dikkat :-)
BT1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
1** 1**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Eğer fikir almak istiyor isen Teknoloji ve Oyun kategorisinde bir çok web sitesi mevcut. Eğer ben başarır sıkılmam dersen sevdiğim iş sonuçta bunu yapmak istiyorum gibi düşünürsen Teknoloji veya Oyun ile ilgili bir domain alabilirsin. Fakat para kazanma odaklı düşünüyorsan ki onun için zaten bir şeyler çabalayacaksın, rekabeti düşük kategorilerden yoluna devam etmeni tavsiye ederim.