-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
AR-GE
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Merhaba arkadaşlar. Geçen ay KOSGEB den girişimcilik belgesi aldım. Aranızda KOSGEB den hibe alan varmı? Alan arkadaşlar varsa bir sorum olacak. Örneğin matbaa açtık. İşlerimiz 2 yılın sonunda iyi gitmedi kapatmamız gerekiyor iş yerini. Hibe aldığımızda dolayı kaç yıl kapatamıyoruz iş yerini?
Ek olarak: lütfen yanlış anlaşılmasın. bir miktar sermayem var. Ticarette her zaman işler yolunda gidecek diye bir kaide yok. O yüzden hibe alıcam diye 2-3 yıl sonra madur olmak istemem. Hibe olayı sıkıntılıysa işi kendi sermayemle açıcam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
webtegez
İstersen Milyoner Olursun
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri - PHP'ci
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
+++takip
Ek olarak: Bende alalı 3-4 ay oldu. 6-7 aya bu işe girişmeyi düşünüyorum. bakalım nasıl olacak.
Batuhan P. | SoftVore.com
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Bildiğim kadarı ile, 5 yıl boyunca açılan iş yerini ne bir başka kişiye satabiliyorsunuz, ne de kapatabiliyorsunuz.
İş yeri için harcanan masraflar ortalama 1 yıla yakın bir zamanda size veriliyor. Bu yüzden 1 yıl kesin bir şekilde açık durması gerekmektedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkese veriyorlarmı acaba başvurduğun gibi
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
3 yıl kapatmama ve iş planında yazılan demirbaşlardan 1 kalem bile eksiltmeme zorunluluğu var, evet ticarette her an kazanç olacak diye bir kaide yok ama mümkünse varsa kendi sermayenizle başlayın derim, uygulamalı girişimcilik sertifikası zaten 2015 ten sonra alınanlar ömür boyu geçerli.
Zaten kursta da ayrıntıları öğrenmişsinizdir, hibe ha deyince verilmiyor. Hibe ye başvurmadım ama elimden geldikçe merak ettiklerinizi yanıtlamak isterim
2 kişi bu mesajı beğendi.