-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar iyi forumlar,
Websitem 8. ayını bitirip 9 a giriyor. :)
Kendisi için kaliteli 5 farklı websitesinden footer link almak istiyorum. Doğru bir hamle mi yapıyorum bilmiyorum ama hedefimde ki kelimelerde biraz yükselmek istiyorum doğrusu. O yüzden sormak istediğim bir soru var mesela "SEMRUSH" gibi bir analiz sitesinde baktığımda backlinklere dofollow ve nofollow linkler dikkatimi çekti araştırıp bilgi aldım ama sormak istediğim şu;
Websitesinden alınan link e eğer nofollow yada dofollow yazılmadıysa bu link footera eklendiyse bu link ne oluyor? Do mu yoksa no mu?
2.Sorum ise dofollow linkler zarar veriyormuş diyorla *** yada başka yerlerde gördüm google'ın son güncellemesinden sonra, nofollow almak daha doğru olurmu diyorlar bu konuda kesin bilgisi olan varsa yorum atarsa mutlu olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
hiçbir şey yazmıyor ise dofollow oluyor diye biliyorum,
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Dofollow = Bu siteyi tavsiye ediyorum ve kefilim.
Nofollow = Bu siteyi tavsiye ediyorum fakat kefil değilim.
Ben No ve Do followları bu şekilde değerlendiriyorum. Sonuç olarak ikisinin de tavsiye ettiğini göze alırsak ikiside daha yararlı fakat dofollow tabiki bir tık önde olacaktır.
Dofollow zararı ve Google'ın son zamanlar daki yeni algoritma çalşması arasındaki ilişkiyi hiç duymadım fakat zaten bu algoritma henüz tamamlanmadı ve gelişmeye devam ediyor. Siz bu süreçte eski algoritmaya göre çalışmaya devam edin. Google yeni Algoritmasını tamamlayıp bizlere kesin olarak "Artık bunu seviyorum, bu benim hoşuma gitmiyor haberiniz olsun." dediğin de gerekli düzenlemeleri yapar yolumuza devam ederiz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, sanırım dediğiniz gibi güncelleme sonlanana kadar eski usul ile link almak daha sağlıklı gözüküyor şuan.