cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Merhaba arkadaşlar. oyunhaberleri.org domainini 2 hafta önce aldım. oyun kategorisinde baya önemli bir domain oldugunu düşünüyorum. Birde site kurdum ancak işler pek istediğim gibi gitmiyor. Satmaya çalıştım satamadım da. Bana neler önerirsiniz? Bu domain ile neler yapılabilir? önerilerinizi bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Şahsi görüşüm olarak domain gerçekten iş görebilecek bir domaindir.
Bende olsaydı büyükçe bir bölümünde çıkacak olan yeni oyunlara ait geri sayım sayaçları eklerdim. Akabinde site içinde ise birkaç youtuber ile görüşerek, onlarında izinleri ve hatta birliktelikleri ile birlikte oyun incelemelerine ağırlık veren bir bölümü de akabinde eklerdim.
Bununla beraber dile getirmekte fayda var ki yalnızca haber ile olabilecek bir şey değildir oyun.. Ama verdiğim örnekler dışında özgün olarak girdiğiniz ve oyunlar hakkında "gerçekten" işe yarar yazılı metinler de dikkat çekecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Temanızı daha da genişletin. Benim de aynı sektörde sitem var. 2 hafta geçmiş henüz 2 hafta da bir şey bekleyemezsiniz. Tema konusunda sitemi ve ileri gelen oyun haberleri paylaşan siteleri iyi inceleyin. Ana Sayfanızda her kategorinizden en az 3 yazı bulunsun derim.
sefacandemir.com.tr