Merhaba millet,
3 adet iş projem var kenarda bir miktarı olan kafa dengi ortak arıyorum.
Kısaca anlatmam gerekirse,
2 Proje sanal gerçeklik üzerine.
1. Proje için aylardır uğraşıyorum ve uğraşlarım sonucu projeyi hazırladım ve yapılabilirliğinden artık eminim. Nerdeyse herşey hazır ve projelenmiş şekilde bekliyor. Bu tarz bir proje Türkiye'de yok ve iyi bir bütçeyle girilirse hayat kurtaracak cinsten. Ayrıca yeni gelişmekte olan bir sektör ve iş alanı inanılmaz bir şekilde genişleyecek.İlk 6-10 ayda yatırılan miktarı çıkarması ve artıya geçirmesi hedefleniyor. Ayrıca bayilik sistemi sayesinde profesyonel bir ağ oluşturulacak ve gelirin büyük bir kısmı oradan elde edilecek.
Projeye başlamak için ilk aşamada 130 bin tl gibi bir rakam gerekiyor. Sonraki 1 ayda ise 50 bin tl gibi bir rakam daha gerekiyor. Yaklaşım 2 ay içerisinde faaliyete geçilmesi planlanıyor.
Sektör oyunla alakalı diyebilirim. Çok emek verdim bu yüzden detayları yüzyüze görüşmek istiyorum arkadaşlar. İzmir'deyim.
2. Projem
Yine 1. projeme benzer ancak bu o işin küçük çaplısı diyebilirim. Bunun için 25 bin tl gibi bir rakam gerekiyor. 25bin tl'ye eklenecek her ekstra projeyi daha da profesyonelleştirecektir. Bu projenin benzerleri Türkiye'de yavaş yavaş ortaya çıkıyor ancak yarı profesyonel bir başlangıç yapılıp daha sonra işin arge kısmında kafamda çok farklı şeyler de var.
İşin en güzel yanı yatırılan miktar yaklaşık 3 ay gibi bir sürede amorti edilip, işi büyütmek adına planlanmış adımlar gerçekleştirilecektir. Uygun miktar karşılığında verilecek bayiliklerle, peynir ekmek gibi bayilik verme şansımız olacaktır.
3. Projem
Yine benzer bir iş fikri. 15-40 bin tl arası yatırım gerektiriyor. Proje bazlı bir iş yani ekip halinde gidip 2 saatimizi verip daha sonra 1.000 tl'yi cebe koyabileceğimiz ve diğer 2 saatimizi kazanmaya gideceğimiz bir iş.
İlgilenenler için kaan.oran@hotmail.com