3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Engellilerin hallerinden yararlanmayı çok sevenlerden nefret ediyorum. Bu olaylara inanın artık katlanamıyorum.
Varan 1: Genellikle engelli insanların hallerinden prim yapanları ele almak istiyorum. Bu yazıyı yazmamak için çok düşündüm ama maalesef bu durum sandığımdan daha çok ileriye gitmiştir. Özellikle dilencilerin büyük bir kısmı bir vücut parçasını gizleyerek direnirler. Bir de bu işin sosyal medya denen meredi var, bir kaç kişi diyeyim, siz anlarsınız. O kişiler beğeni kasmak için bir kişinin ya da yakının resmini bulup "ben böyleyim, beni beğenin" gibi mide bulantısı kadar hayatımda bir prim görmedim. Umarım, bu durumdan vazgeçeceklerine inanıyorum fakat pekte inanasım gelmiyor.
Varan 2: Bu kısım daha beteri, engelli insanların ya da kendisini acıtasyon yaparlar. Bu olaya resmen deli oluyorum. Hey güzel kardeşim, yaradan sana akıl vermiş, bir de düşünmen için hayat. Oh ne güzel işte, senin bir parçanın eksik olması hayatını kaydırdığını düşünüyorsan, işimiz çok. Sizler bu kafayla yorumlar yaparsanız en çok Gazi'leri de üzersiniz.
Kısaca bu lanet olası topluluklardan nefret ediyorum. Fakat, bu yazıyı yazan insan olarak ben bir ortopedi engellisiyim. Şimdi ben normal bir forumda halimi kullansam emin olun bu konuda bana çok kızarsınız.
Ayrıca benimde ikinci adım Gazi'dir.
8 kişi bu mesajı beğendi.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Gayet haklı bir yorumda bulunmussunuz tebrik ederim. Kendinizi ifade etme şeklinizi beğendim. Şeref yoksunu insanlar diyeceğim başka laf yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konuyla alakasi var mı bilmiyorum da şu facede surekli karsima cikan acınası hastalıklı insanlarım resmi filan oluyor ya hani, ustunede yaziyorlar begenmessen seninde basina gelebilir filan hatta begenip paylasmayanin aah belasini versin filan noluyor yav. Her begenj 5 tl yardım moral filan. Bunlar bu olaydan para mi kazaniyor anlamadim ki yıllardır aynı terane. Benimde bunlar sinirimi bozuyor. Daha hayatimda bikere begenmis paylasmista degilim yapmicamda anasini satiym isterse tum dunya engelli olsun begenmicem 5 tl yardim yapmicam. gelsin insan gibi istesin begeni nedir ya
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bir de bir şekilde bir şeyleri olmamasına rağmen kendilerine yüksek derecede engelli raporu alıp devleti sömürenler de var, biliyorsunuz engelli vatandaşlara otomotiv, kamu hizmetleri vs. her alanda büyük indirimler oluyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.