3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En güzel yasal tema kullanmaktır.
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Warez tema kullanmanın sonucu budur. Gayet normal.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
warez eklenti tema var mı ?
yedeğini indirip taramadan geçir wirustotal üzerinden
bide siteni onlinee tara aynı site uzerıde
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Siteyi a'dan alıp b'ye taşımanın bir farkı yok, kodları a'dan alıp b'ye yüklersin bu seferde.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hostapot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben bu olayın tema ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Tema dosyalarıyla ilgili bir değişiklik yok. Wordpress güncel olmasına rağmen wp-admin dosyasında değişiklik var. Bunun tema ile alakası olacağını sanmıyorum. Hostu taşıdık. Portalı tamamen kaldırıp , temiz kurulum yapıldı. Taşımanın farkı yok diyorsun ama bunu yapan kişinin dediği tek şey hostingini değiştir olmuştu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hosting paylaşımlıdır. Senin sunucundaki web sitelerinden birisine yüklenen shell senin bilgilerine erişir. Hostingi bu yüzden değiştir derler çünkü barındırılan hosting sağlayıcısı bunun için önlemleri almamıştır.
Biraz mantık yurutelim, bulaşıcı hastalık taşıyorsun ve karşındakinin yüzüne öksürdüğün zaman onada bulaştırıyorsun.
Hostapot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
iletişim sektörü
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
BeRaTCaNN adlı üyeden alıntı
hosting.com.tr den host aldım. Umarım sağlamdırlar.. Taşıma işlemi yapılıyor. Portaldaki wp yi komple siliyorum. Tekrar kurulum sağlayacağım. Forumda sıkıntı yok sanırım. Forumdan hiç bahsetmedi. Xenforo forum.
Sitene shell upload etmeleri demek ftp ne ulaşmaları anlamına geliyor zaten. Eğer bypass edebilirlerse sunucuyu, sunucudaki diğer sitelerede aynı şeyi yapabilirler. Hosting değiştirmekle iyi yapmışsınız. Fakat yedeğinizdeki bütün dosyaları kullanmayın. Yeni dosyalarla değiştirin. Forum dosyalarınıda değiştirin yeni dosyalarla shell uploadlamış olabilir.
www.Avlasana.Com - www.WordpressTemaindir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Wordpress tema , eklenti ne varsa sildim tek tek. Sunucuya yeniden kurulumu yaptım. Sanırım sıkıntı olmaz. Ama wordpresste eklenti yoktu yalnızca null tema vardı bundan olabilir diyor arkadaşlar ama tema dosyalarında bir değişikliğe shell rastlamadım. wp-admin ve wp-content içinde bulunan wordpressin kendi dosyalarına atılmış.