-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Selam arkadaşlar geçen aklıma geldi gezinot. com u satın aldım az çok domainden anlaşılacağı üzere insanların geldikleri yerler hakkında olumlu olumsuz not düşecekleri bir sistem yapmak istiyorum sorum şu domain ve proje hakkında düşünceniz nedir birde bu sistem site mi uygulama mı yapılsa daha iyi olur fikirleri merak ediyorum.
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Uygulama gayet güzel olur. Uygulama tuttuktan sonra site de açılabilir ama önce uygulama iyi olur.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Domaini almışsınız hayırlı olsun uygulamayı yaptırın işde lokanta yada gezi yerleri için yorum alanları yapın tutar gibi ama uzun uğraş ister
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Çok emek ister epeyde bütçe bunu bilin öncelikle
Malûm biz milletçe yazmayı sevmeyiz yazdırabilecek bir sistem düşünün deneyin olmazsa en azından denedim olmadı dersiniz
Gezelimyiyelim.com falan boşsa o sanki daha iyi projelenir gibi geldi gözüme gezmek ve yemek ikisi bir arada
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence iyice düşünüp karar verene kadar elinizdeki domain'i teklif alıyorum diye satılığa çıkarın, düşünüp karar verdikten sonra ne gibi sistem kuracaksınız size uygunsa sisteminizi kurarsınız giderlerinizi hesaplarsınız.Ve biraz öncü düşünerek ilerde nelere ihtiyacım olur diye düşünün uygunsa başlayın derim.Domain zaten sizin elinizde (Tabi satmazsanız :D)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
senin hevesini kırmak gibi olmasın ama olmaz olurda biraz para harcaman lazım android ve ios uygulama baglaman lazım bide iyi bi reklam stratejisi
Kapatılan İnstagram hesaplarınızı geri açalım.
0554 384 14 89