-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Biz 2 arkadaşız ingilizce düzeyimiz var ancak bir yerden sonra tıkanıyoruz ve konuşamıyoruz kalıyoruz anlamadığımız bir çok kelime ve cümle oluyor ve şirket için acil olarak ingilizceyi sökmemiz gerekiyor en kolay pratik nasıl ingilizce öğrenebiliriz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
temeliniz varsa aranızda türkçe konuşmayı yasak edin sonra repeat repeat repeaat ve bol bol yeni kelime öğrenmeye bakın
dadaskral
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
hocam ingilizceyi sonuna kadar öğrenseniz de konuşmayı öğrenemeyeceğinizi düşünüyorum. Bence bir yurtdışı seyahati hepinizin konuşmasını oldukça etkileyecektir
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şarkı sözü ezberleyin, bir filmi izlersiniz detayları aklınızda kalmaz ama müzikleri, karakterlerin sözleri vs aklınızda kalır. Şarkı sözü ezberlemek de ingilizceye dair bir şeylerin aklınızda kalmasına ve bir ezber yerine bir anı gibi hafızada biraz daha uzun süreli taşınmasına olacak sağlayacaktır. Bunu doğru kullanıp cümle kurarken falan kullanırsanız ısınırsınız. Isınma alıştırmalarını hiç küçümsemeyin, her yeni dile başladığımda şarkı şiir ezberlemekle başlıyorum. Gerçekten faydalı :)
no time for caution
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam ben ingilizce filmi ingilizce ve türkçe alt yazıyı aynı anda izleyerek pekiştiriyordum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer & SEO Expert
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Birbirinizle sürekli ingilizce konuşun, sürekli ingilizce forumlarda takılın. Konuşun derken mesajla değil, skype olur ya da telefon olur görüşüyorsanız yan yanayken. Nişanlım ingilizce öğretmeni, o şekilde öğretmişti bana. Sürekli yan yanayken ingilizce konuşuyorduk, mesajlaşırken bile eğer temel düzeyde ingilizceniz varsa bir kaç ayınızı bile almıyor öğrenmeniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
heymam2bab http://www.ehliblog.com/2016/12/ingilizce-ogrenmek-istiyorum.html buradaki yazıda işinize yarayabilecek tavsiyeler var. yazının içerisinde de tavsiye edilen effortless english eğitim seti, ingilizce öğrenmek-konuşmak isteyenlere çokça tavsiye ediliyor. ingilizce öğrenirken gramer-yazma-okuma şeklinde öğretiliyor. dinlerken de konuşurken de sorunlar yaşıyoruz. çözümü de bir bebek gibi ilerlemek. biz kendi ana dilimizi duya duya öğreniyoruz. sonra yazmayı-okumayı en son da dil bilgisini öğreniyoruz. doğal sıralamasına aykırı olarak yapılan öğrenme çalışmaları da sonucu negatif etkiliyor.
ingilizceogrenmeliyim.com