-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
merhaba arkadaşlar yaklasık 2 ay önce kendi sözlüğümü kurdum. belli bir kesme hitap eden bir sözlük ama daha sonra uğraşamadım ve sözlük uzun süre kapalı kaldı. Şuanda 1500+ yazar var kullandığım scriptte ufak tefek hatalar var üyeler sürekli mesaj atıp mobil uygulama istiyor sözlüğe girenler ortamın çok güzel olduğunu söylüyor 12binden fazla entry girildi 1 ayda ve bi grup hariç sözlüğün reklamı hiç yapılmadı. Bu sözlüğe az yatırım yaparsam çok popüler olacağını biliyorum yaş ortalaması 22 - 23 civarı. Şuanda maddi durumumun kötü olmasından dolayı ne adam akıllı bi script satın alabiliyorum ne de mobil uygulama yaptırabiliyorum. Sözlüğün güncelliğini yitirmemesi üyelerin kaçmaması için ne yapabilirim tavsiyeleriniz nelerdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yapay Zeka Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Benim düşüncem , Kimse bir sözlük için yatırım yapmaz malesef . Şu şekilde yapabilirsin ,sözlük dediğiniz gibi rağbet görüyorsa ortak arayın forumda , size ortaklık için sağlaması gereken şey ücretli bir script ve mobil uygulama masrafını karşılaması . Aklıma gelen bu şimdilik
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Girişken ve uzun ömürlü bir kaç ortak alabilirsin.