Tex
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
deynekçi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilişim konularına meraklı bir arkadaşımız istediği ilerlemeri kat edemeden aramızdan bir süreliğine ayrılacak biliyoruz ki o da bende sanaldan kopması imkansız gibi, doğuya göreve gidiyor maddi onun desteği benim işlemlerim ile ilerleme kat edebileceğine inanıyor ki derme çatma hakka girilecek bir iş değil bu durum takdir edersiniz doğuda kazanılıp çöp edilen para yedi ceddimin burnundan gelir Allah korusun ben yanaşmak pekte istemiyor ken hiç tanımadığım yöntemlere de yönlendiresim yok, siz bu güzel dostumuza son model bir telefondan günde bi kaç saat yönetim, yatırımda hatırı sayılır meblağlar koyabileceği ne türde fikirler önerebilirsiniz arkadaşlar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bir şey anlamadım yazdıgından.
9 kişi bu mesajı beğendi.
KlasMedya
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
Sanırım arkadaşı bilgisayar işleriyle uğraşıyor , fakat doğuda göreve gideceği için bilgisayara erişimi olmayacak. Orada para kazanması lazım ve elinde son model bir telefonu var.
Telefondan nasıl para kazanabilir diye soruyorsun ?
Yazdığını Türkçe'ye çevirmek için bi hayli uğraştım dostum.
Doğru ise alıntıla cevap vereyim yanlışsa düzelt lütfen.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bence uzak doğuya gidiyor ve son model cep telefonu getiriyor. Bunu turkiyede nasıl satarım diye soruyor :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Vallahi çok defa okudum ben de anlamadım, ne konuda beyin fırtınası yapılacak? Son model telefonla konunun ilgisi ne, arkadaşınızın kazandığı parayla konunun ilgisi ne, ne yöntemi? Özetle siz bir arkadaşınıza proje önerisi mi istiyorsunuz?