-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
46, (%91)
Merhaba arkadaşlar ben şuanda instagram hizmetleri vermekteyim ve 1 yılı aşkındır bu böyle devam ediyor. Bugünden itibaren kişisel şirket açarak devlete borcumu tamamlamak ve kendimi güvenceye almak istiyorum. Fakat şöyle bir sıkıntı var devlet işlerinde gelir olması için giderinde olması gerekir yani bir mal alırsın ve satarsın ama bizim işimizde mal satın alma yok sadece gelir var anlayacağınız ben bu işi nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz lütfen...
iç mimarlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Reklam şirketleri de mal alıp satmaz bazen toplu şekilde billboard alır veya kiralar işte bunlar onların gideridir. Aynı şekilde senin de giderin panel yazılımına verdiğin paradır domain ödemesidir ofis bilgisayar malzemesidir, aylık elektrik,su, yemek giderindir vs vs çoğaltılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Vergisiz her gelir suçtur. Fakat bazı durumlarda yani senin benim gibi küçük kazançlı el emeği uğraşları biraz gözardı ediyor diyebiliriz. Şöyle ki hesabınıza aylık 10bin tlden yüksek kazanç gelirse özellikle farklı kişilerden, maliye büyük oranda hesabınızı takibe alır ve haberiniz olmaz 2. ay da takip eder 3. ay tepenize çöker. Maliye biraz serttir, pek bahane dinlemez. Ama geliriniz azımsanacak bir seviyedeyse çok önemli değil diyebilirim. 10 bin tl sadece bir örnek. Tabi hiç belli olmaz ama paranoya yapmamakta fayda var. Eğer geliriniz güzelse ve geleceği varsa açın bir şahıs şirketi kafanız rahat olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
devlet bilmez görmez ama herşeyi herkesi gören biri muhakkak vardır ! kazanıyorsan vergini vereceksin . en basit gelir vergisi devlet bizden her yılın son 4 ayında gelir vergisi alır bunun gibi düşün
wildturk1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar Burda Şuu Belirtmek İsterim vergilendirilmiş Kazanc Gerçekten Kutsaldir da :) Şimdi Maliye Kaydı Bir Kere Kaydoldunuz Bir Kere Giderleri Aldilar Diye Görmeyin Bir Kere Maliye Kaydı Yaptiğiniz Andan İtibaren Her Ay Sadece SGK Yani Bağkur Primi Ödeyeceksiniz 600 Tl Civari Muhasebe Ücreti Ortalama 100 Lira Büro Ofis Yada Yer Kirası Elektrik Su Telefon Giderleri Bunlarda Mecbur :) yani Ne İş Yapacaksaız Yapın Uzun Lafın Kısası Ortalama 3 bin Lira Sadbit Gideriniz Olacak Sadece Bu Sektörde ki Arkadaslar İçin Söylüyorum
Kazanca Dayalı Kdv Ödemeleri Gelir Vergisi Stopaşı ıvır zıvırıda Haric
Yani KDV sini vermek le bitmiyor