2016 - 2017 En İyi URL Kısaltma Sitesi Kesinlikle Ama Kesinlikle HTTPS://USE.VU
Merhaba,
Arkadaşlar Öncelikle Şunu Belirtmek isterim ki Siteyle Ne yakından nede Uzaktan bir bağlantım var..
Bilirsiniz link.tl denilen site binlerce kişiyi mağdur etti, çoğunun parasını ödemedi veya çok geç ödedi. Çoğu kişide gereken cevabı bunlara verdi.(Sitelerinin anasayfasındaki günlük ziyaretçi sayısı 600 bin 700 bin olur iken şuanda 170 bin'de) bu şu demek oluyor ki artık tam manasıyla link.tl devri bitmiştir...
Neyse lafı fazla uzatmadan konuya geçelim. yaklaşık 1 haftadır. kullanmakta olduğum USE.VU sitesinde aylarca diğer link kısaltma sitelerinde geçemedim 5 ₺ yi 10 tl bu sitede linklerimi kısaltarak çok hızlı bir şekilde kazanç sağladım bu sebebten dolayı bu siteyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Sitede 17 eylülde yani 3 gün önce 5 tl ödeme limitini geçerek, GÜN İÇİNDE ÖDEMEMİ ALDIM. Yanlış duymadınız. 1 günde biriktirdiğim 5,17 TL ödememi Banka yoluyla gün içinde aldım herhangi bir sorun yaşamadım. Sayaçları o kadar düzgün ki, sayımlar Anlık aynı zamanda doğru saymaktadır. Siteye Türkiyeden 1K ziyaretçimi çektiniz hepside reklamı geç bastığında sizin tamı tamına kazanacağınız tutar 5.00 TL bu kadar emin olabilirsiniz. 1k ya verilen ücret düşük gelebilir veya az olabilir. Fakat 5 ₺ geçtiğinizde ödemenizi tam zamanında yapıyorlar ve en önemlisi düzgün sayım yapıyorlar...
Ayrıca sitede toplam 13 Adet Ödeme Yöntemi var.
Bu sebebten dolayı, Sitenin düzgün iş yaptığını ayrıca aranızda bilmeyenler varsa öğrenmesi için bu konuyu yazma gereği duydum.
Sitede link ayarı diye bir bölüm var buradan siz kısaltığınız linklerin hangi dilde açılmasını istiyorsanız onu seçiyorsunuz. Örnek vermek gerekirse sitenizin hiti genel olarak Japonya, hemen link ayarları bölümden Japonya Seçiyorsunuz. daha sonra Kaydettiğinizde tüm kısaltılmış olan kısa linklerinizin dili Japonca oluyor buda şu demek oluyor. Kısaltığınız linke giren japonca bilen bir ziyaretçi hiç zorlanmadan linki geçebiliyor. Varsayılan dil olarak türkçe geliyor değiştirmezseniz linklerinizin dili türkçe'dir. Dil Listesi: Türkçe - English - Deutsch - Français - Español - Italiano - Русский - 日本語 - 中文
AYARLAR (LİNK AYARI)
SAYAÇLAR
ÖDEME KANITI
[SIZE="2"]Benim bildiğim piyasdaki en iyi link kısaltma sitesidir..[/SIZE]