-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
.** .**
-
-
-
Ticaret
35, (%97)
Arkadaşlar ciddi anlamda bitti mi? Birde burada kısalttığım linkleri geçemediğim için nereye yönlendirdiğini bulamıyorum.Bu sorunu nasıl çözerim.Ayrıca önerdiğiniz bir link kısaltma servisi var mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
.** .**
-
-
-
Ticaret
35, (%97)
Hocam use.vu kullanırım fakat link.tl deki linklere ulaşamıyorum.Onu nasıl yapcam?
Thyphoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bc.vc ye geçin aylardır her konunun altında diyorum bırakın şu illet firmayı diye. Resmen soyguncu ************** bir firma. Destek yok ödemeler yavaş kesintili tam bir rezillik ya.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Use.vu daha adını duymadığım ve daha yeni açılmış bir site. Açıkcası bir an sizin siteniz diye düşündüm yalan değil. Daha google indexi bile olmayan bir siteyi tavsiye ediyorsunuz ve ödeme aldığınızı söylüyorsunuz. Kim bu siteye reklam verdi ki ? kullanıcısı olmayan bir siteye ?
Yılların sitesi link.tl ve bc.vc bitti demeniz sizin kendi şahsi düşüncenizdir. BC.VC'den 400 dolara kadar ödeme aldım ve ödemelerimde hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Her firmanın her sitenin düşüş yaşadığı,sorunlar yaşadığı zamanlar vardır link.tl 'de şuan bu zamandan geçiyor bu süreçte sağ kalırsa yoluna devam eder, sağ kalamaz kepenkleri kapatırsa o zaman deriz link.tl devri bitti diye.
3 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad