-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci/İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Konu yerimi bulamadım ama buraya yazdım dostlar. Hocam evimizde iki internet var fakat örnek verelim 1. İnternettekikişi cs go oynuyor, 2. İnternette birisi youtube'den video izlediği anda 1. İnternetteki adama bu olay lag olarak geri dönüş sağlıyor. Bu arada iki internet de altyapımızın desteklediği 16 mb sınırsız ***** ayrıca modemleri de *****ten aldık güzeller. Şimdi bu sorunu nasıl çözebilirim dostlar bana yardımcı olunuz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
***** bu duruma ne diyor?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Sanırım aynı ağ kullanılıyor bu yüzden sıkıntı çıkıyor. Tesisatta hata olabilir düşüncesindeyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
gazozman İki ayrı internet derken 2 ayrı internet hattı mı kullanılıyor evinizde yoksa iki ayrı modeminiz mi var? iki farklı hattın birbirine etkisi mümkün birşey değil farklı bir sıkıntıniz var sanırım. sıkıntınızi tam olarak belirtirseniz yardımcı olabilirim
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Aynı kablo üzerinden 2 modeme hatmı çetiniz 2 tane telefon hattımı var.
cagdaskorkmaz.com.tr
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1. internetiniz full fiber mi
2. *****in verdiği modem %95 ihtimalle kötü
3. bilgisayarınız ac teknolojisi destekliyor mu
4. alt yapınız kaç mbit desekliyor
1. olarak fiber değilse adsl veya vdsl bağlantınız varsa zaten internet bağlantınızda direk ping olur ve hız zaten bu iki bağlantıya göre yavaştır
2. olarak ***** iyi bir modem vermiyor size gelen internette iyi bir kalitede olmuyor bunu geçtim hız sınırlaması yapamazsınız yani 2 kişi bilgisayar kullanırken kendinize 10 mbit ona 6 mbit veremezsiniz çünkü standart modemlerde böyle bir özellik yok o yüzden internet ağdaki bilgisayarlar tarafından sömürülür
3. bilgisayarınızda ac teknolojisi yoksa size gelen internet yavaş olur diğer bilgisayarda varsa siz 6 mbit alırken o 10 hatta 15 bile alabilir
4. alt yapınız kaç internet hızını destekliyor ? eğer 16 ise yapabileceğiniz pek bir şey yok bilgisayarınızı yada modeminizi yenileyip daha fazla hız alacaksınız yada hız limiti koyacaksınız yeni modeminizle