-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam af edersiniz ama başlık ile içerik arasında uyum göremedim site ve eğitim olarak bakıldığında uygun ikili değiller... ne siteniz yeterli bir kaynak seviyesinde nede eğitim şekliniz bu gösterdikleriniz ortalama 1-ila 1.30 dakika arasında öğrenebilecek şeyler basit temelden başlar insan ama ne biliyim olmamış bee
Not; bunlar sadece benım görüşlerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, amacım böyle, sadece javascript hakkında olan bir blogu hayata geçirsem, buna talep olur mu bunu görmek istemiştim. Blog 2 gün önce açıldı ve bugün 100 tekil hite yaklaştı ve 2. gününde bir soru aldı. Yeni olduğu için giriş bilgilerini vermem gerekir. Kompleks sorunları olanlar için Soru Cevap köşesini açtım, arayıp da bulamayanlar çözümü burada bulabilir. Eleştirilerini dikkate alıyorum, yorum için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Site sizin sonuçta ama bir şey merak ettim
neden blogger ?
Neden eğitimi daha rahat verebileceğiniz bir alt yapı değil ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çünkü önce iş modelinin tutması gerekiyor. Bu modelin tuttuğunu gördükten sonra daha profesyonel bir altyapıya geçebilirim yada kendi CMS mi yazabilirim. Tutmayabilir bu model, domain ve hosting için para vermeye gerek yok bu yüzden. Blogger ı google servisi olması avantajı için tercih ettim.